Tegenwoordig heeft bijna elke franchise wel inmiddels een kookboek uitgebracht, denk bijvoorbeeld aan Destiny of Harry Potter, en nu krijgen fans van RuneScape de mogelijkheid om hun favoriete gerechten uit de game daadwerkelijk klaar te maken. Het officiële RuneScape kookboek is namelijk nu beschikbaar.

Het kookboek is geschreven door Sandra Rosner, die bekend is van World of Warcraft: The Dragonflight Codex, en de recepten zelf zijn bedacht en uitgewerkt door Jarrett Melendez. Laatstgenoemde heeft ook meegewerkt aan het My Pokémon Baking Book.

Gevuld met grote kleurrijke foto’s, kunnen spelers de recepten stap voor stap volgen om zo hun favoriete RuneScape-gerechten in elkaar te flansen. Het maakt hierbij niet uit of je al een ster in koken bent of niet, de recepten zijn laagdrempelig en daardoor beschikbaar voor iedereen.

Als voorproefje hebben we hierboven het recept van de Baked Potato alvast mogen delen, waarin niet één, maar drie verschillende soorten gepofte aardappels mee te maken zijn.

RuneScape: The Official Cookbook is hier verkrijgbaar. Mocht je trouwens aantekeningen willen maken tijdens het koken, dan is vanaf nu ook de RuneScape Hardcover Journal beschikbaar. Liefhebbers kunnen het notitieboekje hier aanschaffen.

Welk gerecht hoop jij te vinden in dit kookboek en wat ga jij als eerste maken? Laat het ons vooral weten in de comments!

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.