Altijd al gerechten willen maken die te maken hebben de game Destiny? Je gelooft het niet, maar ontwikkelaar Bungie en uitgever Insight Editions hebben zowaar een Destiny-kookboek onthuld. Destiny: The Official Cookbook is geschreven door Victoria Rosenthal en geïnspireerd op de wereld van Destiny.

De recepten in het kookboek lopen uiteen van koekjes tot cocktails en zijn geïnspireerd op de Guardians en locaties die in het uitgebreide universum van de game te vinden zijn. Het Destiny-personage Eva Levante zou deze recepten verzameld hebben na de gebeurtenissen van de Red War en heeft deze nu gebundeld in dit kookboek, waarin ze stap voor stap uitlegt hoe je elk gerecht klaarmaakt. Levante is een vriend, vertrouwenspersoon, modeadviseur en onofficiële groottante van alle Guardians.

Elk recept is voorzien van mooie foto’s en een anekdote die verwijst naar de game. Hoeveel recepten het Destiny: The Official Cookbook precies bevat, is niet bekendgemaakt. Wel zal het boek bestaan uit 192 pagina’s, vol lekkernijen.

Het is niet de eerste keer dat Victoria Rosenthal, de auteur van dit kookboek, games combineert met koken. In 2012 lanceerde zij haar blog Pixelated Provisions, waarin zij haar levenslange passie voor games en eten combineert. Zij recreëert etens- en drinkwaar die in veel van haar favoriete games te vinden zijn en schrijft hierover in haar blog. Als Rosenthal niet aan het experimenteren is in de keuken en nieuwe recepten bedenkt, dan brengt ze haar dagen door met het ontwikkelen van graphics voor NASA. Verder is Victoria Rosenthal woonachtig in Houston, Texas, samen met haar man en corgi.

De hardcover editie van Destiny: The Official Cookbook is nu vooruit te bestellen in de Bungie webstore en zal in augustus worden verzonden. Bij elke aankoop zit het exclusieve Destiny 2 “Between The Lines” embleem inbegrepen, dat geprint is op een kaartje in het boek.

De uitbreiding Destiny 2: Beyond Light zal op 22 september uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

© BUNGIE/INSIGHT EDITIONS

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.