De Amerikaanse ontwikkelaar Bungie heeft laten weten dat het volgende hoofdstuk in het Destiny 2-universum vanaf 22 september zal uitkomen. De uitbreiding van de online multiplayer first-person shooter zal Destiny 2: Beyond Light gaan heten en zal niet alleen op de huidige generatie consoles uitkomen. Destiny 2: Beyond Light zal namelijk ook worden uitgebracht op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Spelers die Destiny 2: Beyond Light op Xbox One hebben aangeschaft, krijgen via Smart Delivery gratis toegang tot de game op de nieuwe Xbox-console. De game wordt als het ware overgezet. Aankopen op PlayStation 4 zullen op hun beurt gratis worden geüpgraded naar de PlayStation 5-versie.

Destiny 2: Beyond Light zet het spannende verhaal van de Guardians en hun voortdurende strijd om de mensheid te redden voort en zijn onderdeel van de wereld van Destiny 2 die maar blijft evolueren. Mysteries zullen worden onthuld, nieuwe krachten ontdekt en de ware dreiging van de Pyramid Ships wordt verkend. Maandenlang hebben deze schepen zich een weg gebaand naar ons zonnestelsel en hoewel hun doel onbekend is, is hun dreiging wel duidelijk.

Naast de komst van de nieuwe uitbreiding, heeft Bungie ook een nieuw seizoen gelanceerd voor de game dat vanaf heden beschikbaar is voor Destiny 2. In dit seizoen, dat Season of Arrivals heet, zullen de eerste Pyramid Ships te zien zijn op de maan van Io. Dit zet een reeks van gebeurtenissen in gang die zich gedurende Season of Arrivals, Beyond Light en de content daarna zullen ontvouwen.

De uitbreiding Beyond Light zal een nieuwe bestemming met zich meebrengen, namelijk Jupiters bevroren maan van Europa. Spelers zullen daarnaast ook kennis kunnen maken met de nieuwe elementaire kracht Stasis, waarvan de wortels liggen in de Darkness. Stasis wordt door Guardians gebruikt naast Arc, Solar en Void om epische supers in te zetten en het slagveld te beheersen. Verder introduceert de uitbreiding een gloednieuwe raid voor zes personen.

Spelers die Destiny 2: Beyond Light vooruitbestellen, zullen direct toegang krijgen tot een Exotic Ghost Shell en een Legendary Emblem. Schaf je de Digital Deluxe-variant aan, dan krijg je ook direct toegang tot de nieuwe Exotic Freeze Tag emote.

Destiny 2: Beyond Light gaat op 22 september 2020 van start in Destiny 2 en zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Later zal de uitbreiding ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X komen. Meer informatie is te vinden op de website van Destiny 2: Beyond Light.

Bekijk hier de gameplay-trailer:

Bekijk hier de CG-trailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.