Volgens een artikel op de Deense site Gamereactor, dat later vertaald is door Tweaktown, zal er een nieuwe Far Cry-game worden onthuld tijdens het Ubisoft Forward-evenement dat plaatsvindt op 12 juli, aanstaande. De geruchten gaan dat de game zich niet in de Verenigde Staten zal afspelen, zoals zijn voorganger Far Cry 5, maar op een meer exotische locatie.

Volgens het Deense artikel zal de nieuwe Far Cry-game vóór April 2021 worden uitgebracht, tenzij de ontwikkelaar besluit om de game uit te stellen vanwege COVID-19 of als er teveel andere grote AAA-releases zijn tegen die tijd. De schrijver van het artikel wil hiermee niet de plannen van Ubisoft verpesten, maar wil graag wel nog aangeven dat degenen die niet heel erg genoten van de de Noord-Amerikaanse-setting van Far Cry 5 positief zullen worden verrast tijdens de onthulling op 12 juli.

Volgens de geruchten zal Far Cry 6 dus in het eerste kwartaal worden uitgebracht, voor PC en de nieuwe consolegeneratie (PlayStation 5 en Xbox Series X).

Ubisoft Forward is een digitaal evenement waarbij er exclusief gamenieuws wordt uitgebracht door de ontwikkelaar zelf en nieuwe games worden onthuld. Welke games er precies getoond gaan worden tijdens de presentatie van Ubisoft is nog niet officieel aangekondigd en blijft voor nu nog een verrassing. Of niet? Het is natuurlijk wel bijna vanzelfsprekend dat de recent onthulde Assassin’s Creed Valhalla aanwezig zal zijn op het digitale evenement. Wie weet zullen we ook nog wel wat indrukwekkende live Viking rap battles voorbij zien komen? Daarnaast zullen we waarschijnlijk dus ook wat gaan zien van een nieuwe game binnen de Far Cry-franchise. Andere games die vermoedelijk voorbij zullen komen zijn Gods and Monsters, Watch Dogs Legion en hopelijk een update rondom Beyond Good & Evil 2.

We gaan het zien op 12 juli. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd! Kom maar op met die exotische nieuwe Far Cry 6.

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.