Ubisoft heeft aangekondigd dat Tom Clancy’s The Division 2 voorzien gaat worden van een grote gratis update. Deze update wordt op 16 juni gelanceerd en introduceert een hoop belangrijke gameplayverbeteringen, waaronder verhoogde schade voor bijna alles wapens, kwaliteitsvollere loot en verbeterde uitrustingen. Deze verbeteringen komen voort uit de feedback die de ontwikkelaar kreeg van de community. Daarnaast zal op 23 juni het nieuwe seizoen, genaamd Keener’s Legacy, van start gaan en nieuwe endgamecontent met zich meebrengen. Dat is echter nog niet alles, kort na de start van het tweede seizoen zal ook Operation Iron Horse, de langverwachte tweede raid van The Division 2, van start gaan.

Keener’s Legacy maakt deel uit van de verhaalgedreven uitbreiding Warlords of New York en introduceert samen met andere seizoenen een drie maanden durende verhaalgedreven minicampagne. In dit tweede seizoen zullen spelers de opdracht krijgen om een nieuwe groep Rogue Agents aan te pakken en zullen zij hen ervan moeten weerhouden om het plan van Aaron Keener voort te zetten.

Net zoals dat bij het voorgaande geval was, geeft ook dit seizoen spelers de kans om unieke beloningen vrij te spelen. Er kunnen namelijk onder andere twee nieuwe exotics, een vaardigheid en een uitrustingsset worden vrijgespeeld. Spelers die al in het bezit zijn van de uitbreiding Warlords of New York zullen gratis toegang krijgen tot Seizoen 2: Keener’s Legacy en kunnen de Seizoen 2 Pass kopen om nog eens extra beloningen vrij te spelen. Het eerste seizoen zal op 15 juni aflopen, om zo baan vrij te maken voor het nieuwe seizoen.

In-game-activiteiten die terugkeren in Seizoen 2 zijn Leagues en Global Events. Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen en Global Events zijn tijdgebonden in-game-activiteiten waarbij spelers worden beloond door specifieke opdrachten te voltooien.

In Operation Iron Horse, de tweede raid van The Division 2, zullen acht spelers voor een nieuwe uitdaging staan die ze samen moeten overwinnen. Deze raid brengt nieuwe beloningen met zich mee voor zowel level 30 als level 40 spelers. Een precieze datum voor deze raid is nog onbekend, maar deze zal kort na de start van het tweede seizoen van start gaan.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De update zal vanaf 16 juni worden uitgebracht en het nieuwe seizoen Keener’s Legacy wordt kort daarna op 23 juni gelanceerd.

© UBISOFT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.