De nieuwe verhaalgedreven uitbreiding voor de shooter Tom Clancy’s The Division 2 is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De uitbreiding heet Warlords of New York en zal, samen met de basisgame, vanaf 17 maart ook verkrijgbaar zijn op Stadia, de console van Google.

Mocht je The Division 2 al in je bezit hebben, dan hoef je enkel Warlords of New York los aan te schaffen. Stap je als geheel nieuwe speler binnen, dan is er ook een bundel beschikbaar: The Division 2 Warlords of of New York Edition bevat namelijk zowel de basisgame als de uitbreiding. Daarnaast is er ook nog een Ultimate Edition beschikbaar, die de game, uitbreiding en de content van de Year 1 Pass, Classified Assignments en specialisaties bevat. Welke variant je ook aanschaft, je krijgt sowieso toegang tot een level 30 boost die je kan activeren.

Warlords of New York speelt zich acht maanden af na de gebeurtenissen uit The Division. Spelers gaan in deze nieuwe uitbreiding de ultieme klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Samen met zijn netwerk van Rogue Agents vormt Keener een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om hem op te sporen, moeten spelers de open wereld van Lower Manhattan verkennen dat een voormalige Dark Zone is, die werd getroffen door een verwoestende orkaan.

Er zijn vier nieuwe zones te ontdekken, met elk iconische locaties: Two Bridges, Chinatown, Battery Pack en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar unieke verhaallijn en vaardigheid, die spelers ontgrendelen door ze uit te schakelen.

 De nieuwe uitbreiding zal ook seizoenen introduceren, beginnende met een eigen verhaalgedreven minicampagne dat een evenement van drie maanden is. Elk seizoen zal nieuwe gameplayervaringen bieden, met andere verhalen en unieke beloningen. Daarnaast zullen er ook nieuwe activiteiten, zoals competities, starten en keren oude evenementen, zoals Global Events, terug. Deze evenementen zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en belonen spelers voor het voltooien van specifieke opdrachten.

Op 10 maart gaat het eerste seizoen van start. Wil je meer beloningen verdienen, dan kun je de Season Pass aanschaffen. De eerste Season Pass zal voor iedereen gratis zijn. 

Bekijk hier de trailer voor Warlords of New York:

© UBISOFT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.