In het verleden hebben ze van De Sims al eens samengewerkt met verschillende bedrijven. Denk aan de Ikea, met bekende meubelstukken die je nu ook in je Sims huizen kon plaatsen. En de H&M, een pakket vol nieuwe outfits.

Met welk bedrijf zou De Sims nog eens moeten samenwerken volgens ons?

Patricia: Ik vond de samenwerking van de H&M wel erg leuk in het verleden. Hetzelfde heb je nu in De Sims 4 met het Mochino pakket dat nog niet zo lang geleden is uitgebracht. Misschien is een sportmerk nog een leuk idee om te doen. Hippe sneakers en trainingspakken zouden wat mij betreft wel een leuke toevoeging mogen zijn. Of juist een echt zomerpakket vol met nieuwe badkleding, maar van welk merk zou dit dan moeten zijn? Dus wat mij betreft zou een samenwerking met de H&M nog wel eens mogen of een sportmerk als Nike.

Alena: Ik vond het IKEA pakket echt heel erg leuk en dat mag van mij best nog een keer. IKEA heeft zoveel leuke spullen dat ik het mijn Sims ook wel gun! Wat toffe kleding lijkt me ook wel vet zoals bijvoorbeeld H&M, Adidas, Nike, Under Armour, ONLY en Vero Moda. Denk dat het wel een goede zet zou zijn als ze dan bijvoorbeeld ook een samenwerking aan zouden gaan met bedrijven die duurzame grondstoffen gebruiken en duurzame productie steunen, al beginnen we dan misschien wel weer een hele andere discussie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.