Cooking Mama is terug! En wel op de Nintendo Switch. Heb jij het in je om een echte sterrenkok te worden? Laat dan je kookkunstjes maar eens zien in Cooking Mama: Cookstar!

Onlangs dook er een trailer op van Cooking Mama: Cookstar. Is het een lek of wellicht een bewuste actie? Vanuit Nintendo zelf blijft het nog angstvallig stil en dat met een release-datum van maart 2020? Feit is dat Cooking Mama op de Nintendo DS en op de Nintendo Wii een groot succes waren, wat leidde tot vele sequels, waaronder Garden Mama. Een Switch- release kan dan natuurlijk absoluut niet uitblijven.

De trailer laat al een variatie aan overheerlijke recepten zien, in totaal zijn het er 90 waar je op los kunt kokkerellen. Hak, meng en snij er op los met vele ingrediënten voor de lekkerste gerechten. Heb jij het in je om de volgende Cookstar te worden? De website die genoemd wordt in de trailer werkt helaas (nog) niet. Is het dan toch niet echt?

In ieder geval zien we Mama in actie waarin ze meer ingrediënten en recepten onder handen neemt dan ooit eerder in een Cooking Mama- game, waaronder een overheerlijke regenboogkleurige- gegrilde- kaas- sandwich. Compleet nieuw, en uiteraard geheel in lijn met de hedendaagse maatschappij is een Vegetarische manier van koken met o.a. Burritos, Bibimbap, Bubble Tea, Baked Alaska en zelfs Poke Bowls.

Volg Mama’s instructies en dan is er niets meer dat je in de weg staat om een echte ster in de keuken te worden. Meer uitdaging? Dan kun je je uitleven met de Challenge Mode voor de ervarener chefs.  Heb je echt een fantastische creatie gemaakt, dan is het zelfs mogelijk om deze met je vrienden te delen op Facebook en/ of Twitter.

Wordt jij met mama’s hulp de grootste kookster in de wereld? Laten we hopen dat we niet in een flauwe grap zijn getrapt, echter met een release in maart had Nintendo ongetwijfeld al het één en ander naar buiten gebracht. We gaan het allemaal deze maand beleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.