Is jouw Sim dol op dingen creëren? Of het verzamelen van spullen? Er zijn zoveel vaardigheden om uit te breiden, dat de keuze misschien wel reuze is.

Sommige vaardigheden gaan automatisch natuurlijk. Als je zwemt krijg je fitness erbij, ga je iets proberen te repareren dan krijg je de techniek vaardigheid bij. Welke vaardigheid kunnen wij het meeste waarderen?

Alena: Vaardigheden die ik vaak cheat, maar ook leuk vind om op de ‘gewone’ manier te verkrijgen zijn de verschillende kookvaardigheden. Je hebt namelijk homestyle cooking, maar ook gourmet cooking en je kunt natuurlijk bakken en BARBECUE-en. Ik ben persoonlijk ook gek op koken, dus dit is een vaardigheid die mijn Sims altijd goed moeten ontwikkelen. Ik vind het ook fijn dat veel vaardigheden vanzelf wat groeien, vaak heb ik het niet eens echt door. Oh en dansen en een instrument vind ik ook altijd leuk om mijn Sims bij te brengen!

Patricia: Koken! Even Sims gotta eat.. Schilderen is ook wel leuk en kan je ook een extra zakcentje mee verdienen. Veel gebeurt al automatisch, vertel een grapje en de vaardigheid humor komt om de hoek kijken. Een kind iets leren dan krijg je de ouderschapsvaardigheid erbij. Dit vind ik allemaal wel leuk in De Sims 4, dan veel ook automatisch gaat en je niet overal een boek voor hebt. De boeken zijn er wel en kan je lezen, maar ook door handelingen gaat het automatisch en dat vind ik wel heel leuk. De vaardigheden die ik al heb genoemd als koken en schilderen zijn ook wel degene die ze bijna altijd wel leren.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.