House Flipper schijnt fantastisch te zijn, althans dat is wat ik overal om mij heen hoor over de game, of eigenlijk simulator. Mocht je nog niet verslaafd zijn aan de PC-versie dan is er goed nieuws voor de console-spelers, want vanaf nu kun je ook aan de slag op de PS4 en XBOX ONE.

De PC-versie van House Flipper stamt alweer uit 2018 en hier op Female-Gamers hebben we daar destijds ook een review over geschreven (hier terug te lezen). Nu kunnen fans ook op de PS4 en XBOX ONE aan de slag met het kopen, renoveren en weer verkopen van huizen. Een echte huisjesmelker wordt je en alles draait natuurlijk om de winst!

Nog even je geheugen opfrissen of nog niet bekend met de game? Bekijk dan hier de launch trailer voor de PS4:

Wat staat je dus te wachten in House Flipper? Koop een geruïneerd huis, ontdek haar geheimen (ofwel ongedierte bijvoorbeeld), verwijder onnodige muren of andere zaken, wordt een ingenieur voor de technische zaken, wordt een interieurdesigner voor het perfecte plaatje en koop vanalles van kastjes tot planten. Maak de boel goed schoon en knap alles op, want daarna kun je je opgeknapte huis waarschijnlijk met een mooie winst weer verkopen.

Test- case: bedenk maar eens heel goed wat er allemaal dient te gebeuren, wanneer je de sleutels van onderstaand, compleet uitgeleefd, huis in handen krijgt. Gaan je handen jeuken? In dat geval is House Flipper zeker voor jouw weggelegd.

Verslaving ligt op de loer, want net als in de hedendaagse maatschappij vliegen ook in House Flipper de huizen als warme broodjes over de toonbank.

De PS4- versie kost momenteel €24,99 en is hier te downloaden, de XBOX ONE- versie is voor dezelfde prijs hier aan te schaffen. Toch vertrouwt op de PC spelen? Dan kun je hier terecht.

© Frozen District

2 Comments on “House Flipper nu op de PS4 en XBox One te spelen”

  1. Ik heb de versie voor de pc al een tijd geleden gekocht. Als ik het op de ps4 wil, moet ik t dan weer opnieuw kopen of kan ik het overzetten?
    Alvast bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.