De geur van vers gras, je houdt ervan of je hebt er een hekel aan. Ik houd er gelukkig wel van, dus ik snuif altijd even uit het raam als de gemeentelijke grasmaaier het grasveld komt maaien. Maar wat nou als er een dinosaurus midden op dat grasveld staat?

In Lawn Mowing Simulator mag je menig grasveld en gazon maaien in alle precisie (of niet natuurlijk, jouw feestje). Spelers rijden rond op grasmaaiers van echte gelicentieerde merken en groeien spriet voor spriet hun bedrijf. Maar na een tijdje heb je het wel gezien toch? Al die saaie tuinontwerpen, bloemperkjes hier en daar, weer om een vreemd kunstobject heen maaien. Het mag wel wat spannender allemaal. Gelukkig kunnen we die spanning opzoeken met de nieuwe DLC voor deze relaxte grasmaaigame. Dit keer rijd je je grasmaaier namelijk door een Dino Safari Park, om het park netjes en fris te houden voor de bezoekers. Beetje jammer dat de dinosauriërs niet echt zijn, dat had nog wel een extra dimensie gebracht.

De uitdaging zal dan ook vooral zitten in het netjes trimmen van de perkjes, voorzichtig om grote dinovoeten heen manoeuvreren en het netjes achterlaten aan het einde van de klus. Tijd om je grasmaai-imperium dus nog verder te laten groeien met deze nieuwe reeks klussen. De DLC brengt vier nieuwe locaties, twaalf nieuwe opdrachten, vier nieuwe verzamelobjecten en zes nieuwe achievements. Genoeg te doen dus! Deze DLC vereist wel de basisgame, Lawn Mowing Simulator, om het te kunnen spelen. Lawn Mowing Simulator: Dino Safari is nu beschikbaar voor Steam en Xbox Series S|X en Xbox One voor €4,99. Mocht je de basisgame nog niet hebben, dan moet je die eerst even op Steam of Xbox Series S|X en Xbox One kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.