Ontwikkelaar A44 Game en uitgever Kepler Interactive hebben aangekondigd samen met een nieuwe actie role-playing-game te komen, namelijk Flintlock: The Siege of Dawn. De game zou dit jaar nog moeten uitkomen voor PC (zowel via Steam als de Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Seris X/S.

A44 Games is de studio achter de veel geprezen open wereld RPG Ashen en komt dus nu met een nieuw episch avontuur, waarin wraak, buskruit en magie een grote rol spelen. In Flintlock: The Siege of Dawn kruipen spelers in de huid van Nor Vanek. Zij maakt deel uit van het coalitieleger en samen met haar metgezel Enki, wat een vreemd wezentje is met magische krachten, streeft ze haar persoonlijke vendetta tegen de goden na. De deur van The Afterlife is geopend, waardoor het leger, bestaande uit ondoden, van een oude god ontsnapt. Het is aan Nor vanek en haar metgezel Enki om de slag tegen dit leger te leiden en de mensheid te redden van de ondergang.

Spelers kunnen in Flintlock: The Siege of Dawn een open wereld ontdekken en hun sporen nalaten in een enorm slachtveld, terwijl je je een weg baant door de woestijnzanden, spelonkachtige ruïnes en torenhoge steden, vol met geheimen. Hierbij worden spelers aangemoedigd om creatief te zijn en een uitgebreid, maar lonend, vechtsysteem eigen te maken, waarbij het gebruik van bijlen, vuurwapens, magie en meer kan worden gecombineerd om de meest krachtige combo’s los te laten op vijanden.

Flintlock: The Siege of Dawn zal later dit jaar nog uitkomen voor (Steam en Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Seris X/S. Een precieze datum is nog niet gecommuniceerd. Voor meer informatie kun je terecht op

Flintlock: The Siege of Dawn will be available later this year for Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 and PC (via STEAM and Epic Games Store). For more information, visit: playflintlock.com.

Bekijk hier de lanceringstrailer voor Flintlock: The Siege of Dawn:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.