House Flipper draait om het kopen, renoveren en verkopen van huizen. Heb jij een goed gevoel voor interieurs? Houd jij van schoonmaken? Schuilt er een echte engineer in jou? Durf jij risico’s te nemen? Dan is House Flipper een game voor jou.

De game begint bij een klein, heel klein kantoortje. Dit huisje ziet er oud en vervallen uit, de basis voorzieningen van een huis zijn aanwezig maar daar is dan ook alles mee gezegd. Overal ligt afval en zijn er vieze vlekken te vinden, maar gelukkig staat er een moderne laptop. Meer heb je toch niet nodig?! Vanaf deze laptop kan je verschillende opdrachten aannemen of huizen kopen. Door middel van slimme investeringen wil je natuurlijk zo veel mogelijk geld verdienen. Dat is dan ook waar deze game om draait. Geld verdienen.

In je mailbox staan verschillende verzoekjes om mensen met hun huis te helpen. Ze hebben allemaal hun eigen eisen en wensen. Nadat je een opdracht hebt aangenomen begint je klusavontuur. Je hebt de beschikbaarheid over verschillende gereedschappen om een huis op te knappen zoals: een dweil, een verfroller, een moker, stenen om juist een nieuwe muur te plaatsen en gereedschap om tegels te zetten. Door op Tab te klikken open je een catalogus waarin je alles kunt vinden voor je verbouwing. Sommige producten uit de catalogus verdienen iets meer aandacht. Deze producten moeten worden bevestigd aan bijvoorbeeld leidingen. Dan is het aan jou om op de schroeven en platen te klikken. Als je de opdracht hebt afrond keer je terug naar je kantoor en kan je een nieuwe opdracht aannemen.

Je kunt ook voor jezelf aan de slag gaan door een huis te kopen. Vooraf zie je een paar foto’s en krijg je het aantal vierkante meters te weten. Nu is het aan jou om het huis zo op te knappen dat je het met dikke winst kunt verkopen. Je bent helemaal vrij in het schoonmaken en verbouwen in je eigen gekochte huis. Aan de rand van je beeldscherm staan potentiële kopers die hun mening geven over jouw toepassingen. Als je meer geld wilt verdienen tijdens de veilig, kun je met hen rekening houden.

Celine’s oordeel:
House Flipper is een game waar je lekker ontspannen voor kan gaan zitten. Voordat je het weet zit je al een uur te klussen aan hetzelfde huis. De spullen in de catalogus kan je veranderen van kleur zodat het goed bij je huis past. Voor het verven van de muren heb je muurverf nodig, helaas kost een klein likje verf boven je raam net zoveel verf als een hele strook op de muur, dit had van mij wel wat realistischer gemogen. Ook vind ik dat de game niet zo veel toevoegt, als je de game niet speelt mis je ook niets. Uiteindelijk draait de game om geld verdienen. Wat ik wel een leuke toevoeging vind is dat je het gereedschap kan upgraden als je het vaak genoeg gebruikt. Hierdoor kan je meerdere stroken muur tegelijkertijd verven of grotere stukken raam zemen. Het spel is hier te verkrijgen!
+ Ontspannen een huis opknappen
– Niet vernieuwd, je mist niets

One Comment on “Review: House Flipper (PC)”

  1. waarom krijg ik geen opdrachten meer. ik kan nu geen geld meer verdienen
    bedankt alvast voor de hulp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.