Het was weer tijd voor een nieuw setje Kits voor De Sims 4. Dit keer iets voor een gezellige avond, zowel voor de kleintjes als voor de groten.

We beginnen met de Kleine Kampeerders Kit. In deze kit zijn allemaal objecten te vinden om je tuin mee op te vrolijken en om te toveren tot gezellige kampeerplek voor de kids. Zo is er een tent, schommels, vouwstoelen, een bed en gezellige verlichting om de ideale buitenslaapplaats te maken. Maar wie buiten slaapt wil misschien ook buiten kunnen spelen, dus er is ook een nieuw poppenhuis, een nieuwe tekentafel en knuffels. Ik had eerlijk gezegd wel meer variatie verwacht en had ook verwacht dat bijvoorbeeld het s’mores dienblad een activiteit zou hebben, maar dit is enkel decoratie. De items van het pakket zijn verder wel hele leuke items en passen ook goed bij het thema. Ik moet wel zeggen dat mijn radio en buitenbios heel vaak stuk gingen, maar dat kan ook mijn kavel zijn geweest.

Al met al is het een heel leuke kit met genoeg nieuwe items in veel verschillende kleuren, zodat het naar eigen smaak in te richten is. Wel had ik iets meer vernieuwende activiteiten verwacht. Wat tof is, is dat je deze items natuurlijk ook kunt gebruiken als je Sims op vakantie gaan kamperen.

Dan de Maanlicht Chic Kit, welke zich helemaal richt op het uitgaansleven en een tal van nieuwe outfits toevoegt. Zoals je in het overzicht hieronder ziet zijn er verschillende boven- en onderstukken toegevoegd. Wat ik wel mis is meer nieuw schoeisel. We moeten het helaas doen met maar één nieuw paar sneakers. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van sneakers, maar wat meer variatie hierin was misschien wel leuk geweest. Er zijn weer veel outfits met elkaar te combineren, zowel met al deze nieuwe items als met bestaande items. De items variëren van neutraal tot glitter, doorschijnend tot drukke prints en zijn allemaal in veel verschillende kleuren aan te passen.

De kledingstukken passen zeker weten bij een avondje uit en het thema maanlicht chic. Ik ben zelf meestal niet zo van de glitter, maar in combinatie met de neutrale kledingstukken zou ik mijn Sims ook zeker in deze outfits hijsen voor een avond uit.

Alena’s oordeel

Het zijn weer twee leuke Kits met voldoende vernieuwing voor verschillende leeftijdsgroepen in de game. De kinderen krijgen een leuke kampeerkit, de (jong)volwassenen kunnen een avond uit. Beide kits hebben voldoende nieuwe items, al vind ik de Kleine Kampeerderskit net iets te veel variatie op al bestaande items hebben. Er hadden wel wat meer nieuwe activiteiten in gemogen wat mij betreft. Al met al zijn beide Kits zeker wel het aanschaffen waard als je op zoek bent naar een extraatje voor de tuin of een avond uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.