Het was hoog tijd voor een nieuwe Kit voor De Sims 4 en dit keer krijgen we 26 nieuwe items om je woning een industriële look te geven.

Het doel van de Kits is dat ze zich focussen op een specifieke smaak, zoals eerder de Landelijke Keuken Kit, Retro Outfit Kit en Binnenplaats Oase Kit. Een kit bestaat uit een klein aantal nieuwe items, meestal tussen de 20 en 30 items. Spelers kunnen daarmee net even dat extra setje pakken die hun stijl vertegenwoordigd. Nu is daar de industriële stijl aan toegevoegd.

Ik heb een appartement gekocht met de door Maxis gecreëerde Anthony Morales, die je kunt vinden in de Galerij. Deze sportieve knaap is op zoek naar een mooie industriële woning, dus heb ik een appartement in San Myshuno gehuurd en deze zoveel mogelijk met de nieuwe meubels ingericht. Het eerste wat mij opviel was dat de meubels met het hout en ijzer erg donker zijn. Het appartement was ook niet bepaald licht, dus daardoor was het echt even zoeken naar de juiste kleurencombinatie. Het bleef voor mijn smaak toch best wel donker in dit appartement. Ik heb het even getest op een lege kavel met de twee modelkamers en daar kwam het wel beter tot zijn recht. Veel licht is dus echt wel belangrijk als je geen donker hol wil.

Licht vs. donker

Beide heeft natuurlijk wel wat, maar de donkere kleuren van het hout en metaal kunnen het snel donker maken. In het screenshot hierboven zie je gelijk alle nieuwe meubels, het nieuwe venster en een van de nieuwe schuifdeuren. Industrieel is het zeker, dus wat dat betreft klopt de naam goed met het pakket. Persoonlijk ben ik alleen echt fan van het nieuwe venster en de deuren. De rest is niet helemaal mijn stijl, maar als industrieel wel je ding is, dan is het best een compleet pakket om aan je game toe te voegen.

De buizen die je over het plafond kunt laten lopen maken het ook echt af. Misschien komt het door Amerikaanse films en series, maar die buizen vind ik eigenlijk alleen in een appartement passen. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die ze in hun woonkamer voor de sier ophangen… Met de items kun je een woonkamer goed inrichten en kun je ook je slaapkamer een industriële tint geven. Je hebt wel items uit de basegame of andere pakketten nodig om het aan te vullen. Bij dit pakket hoef je geen nieuwe kleding te verwachten trouwens. Wat ik wel een beetje mis is nog wat kleiner decoratiespul.

Alena’s oordeel
Al met al is het wel weer een leuke Kit, maar houd er rekening mee dat het echt weer om een persoonlijke smaak gaat. Het is niet helemaal mijn ding, dus ik verwacht niet dat ik veel items ervan zal gebruiken (behalve dus dat mooie venster en de deuren). Maar mocht het industriële met hout, metaal en leer wel je ding zijn, dan is het een toffe kit. Er zijn genoeg kleurvariaties voor de items, zodat je het nog verder kunt personaliseren.

+ Items passen goed bij de stijl
+ Veel kleurvariaties

– Weinig kleine decoratieve items

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.