Dacht jij nou tijdens je laatste hotelbezoek ook: “Dat kan ik zelf veel beter”? Nou dan is dit je kans, met Hotel Magnate!

Hotel Magnate is een echte simulatie en management game waarin alles draait om het welzijn van je hotelgasten. Hotelgasten kunnen behoorlijk veeleisend zijn, dus steek je handen maar uit de mouwen. Voor het bouwen van je hotel krijg je de beschikking over verschillende bouwtools en een scala aan faciliteiten waar je gasten gebruik van kunnen maken. Naast het bouwen zal je ook een en ander moeten managen zoals het personeel, kamerprijzen, het restaurant en nog veel meer.

Het is de kunst om zoveel mogelijk klanten aan te trekken en natuurlijk ook klanten die flink wat geld in het laatje brengen. Marketing gaat je daar in ieder geval een handje bij helpen. Hotel Magnate geeft je de mogelijkheid om verschillende hoteltypes te bouwen. Je kunt gaan voor een luxueus hotel met de beste kamers en veel faciliteiten, maar een budget hotel mag natuurlijk ook! De game wordt ontwikkeld door Arcade Oven, een ontwikkelaar uit New South Wales. Uitgever Crytivo zou je kunnen kennen van The Universim, Serin Fate en Weaving Tides.

Ze kiezen voor een Early Access release, omdat ze graag et input van de spelers de game nog verder willen ontwikkelen en aanpassen. De eerste beelden zien er in ieder geval uit als een zeer vermakelijke game. Sowieso vind ik bouw-, simulatie- en management games erg leuk en deze kan gerust in het rijtje! Vanaf 5 oktober is de game beschikbaar als Early Access op Steam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.