Sorry, sorry, sorry, had je reikhalzend uitgekeken naar de binge-tips voor oktober 2021? We zijn helaas iets later dan gewoonlijk. Er zijn echter genoeg nieuwe releases die verschijnen in oktober die we jullie absoluut niet willen onthouden.

Persoonlijk heb ik aardig wat gekeken en welke natuurlijk niet mag ontbreken in het resumé-lijstje is natuurlijk dé hit van dit moment: Squid Game! Wat een serie! Persoonlijk had ik niet verwacht dat hij zoooo populair zou worden, maar heb je er van genoten raad ik ook zeker de serie Alice in Borderland aan. In september heb ik verder Good Girls seizoen 4, Clickbait, La Casa de Papel (seizoen 5 – deel 1), Open Your Eyes en nog wat films er doorheen gejaagd. Het was een wat minder productieve binge-maand dan normaliter, maar dat gaan we vast in oktober goedmaken.

Op naar oktober, die maand is al lang en breed begonnen, maar er komen deze maand absoluut de nodige pareltjes naar Netflix.

Oats Studios
In Oats Studios zie je een serie korte films. Post-apocalyptische werelden en nachtmerriescenario’s komen aan bod. Experimentele films die variëren van 4 minuten tot 26 minuten. Nu te zien op Netflix.

Locke & Key – seizoen 2
Eindelijk kunnen we verder griezelen in het huis dat vol zit met magische sleutels. Welke bizarre wendingen kunnen we in seizoen 2 verwachten? Je ziet het vanaf 22 oktober.

You – seizoen 3
De geobsedeerde Joe zien we terug in seizoen 3 van deze spannende serie. Welke bijzondere obsessieve acties gaan we dit seizoen zien? Te bingen vanaf 15 oktober.

De Slag om de Schelde
Deze oorlogsfilm van Nederlandse bodem was een hit in de bioscoop en is al heel rap op Netflix te zien. Volg vanaf 15 oktober het verhaal van een Britse zweefpiloot, een nazisoldaat en een verzetsstrijder in de Slag om de Schelde.

Pokémon: de Geheimen van de Jungle
Een gloednieuwe Pokémon film, deel 26 misschien al weer? Ontdek de geheimen van de jungle vol Pokémons vanaf 8 oktober.

The Movies that Made Us – seizoen 3
Heerlijk om dieper te duiken in de films die ons gevormd hebben en op ons netvlies gebrand staan. Vanaf 12 oktober kun je dieper ingaan op films als Aliens, Elf, Robocop en als klap op de vuurpijl: The Nightmare Before Christmas.

Wil je een complete samenvatting van highlights in beeld? Kijk dan even hier:

Tevens te streamen: Forever Rich, een Netflix Original Film van eigen bodem, griezelen met de film Scary Stories to Tell in The Dark, een heftige 911-call in the Guilty of bewonder Mr. Depp in Dark Shadows. Deze films zijn nu allemaal al meteen te bingen. Verken met Dora the Lost cities of gold vanaf 9 oktober, kom meer te weten over vele diverse zaken in Explained waarvan er iedere week een nieuwe aflevering verschijnt of geniet van Harley Quinn in Birds of Prey vanaf 17 oktober.

Welke toppers komen er deze maand op jouw lijstje?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.