In Moving Out ben je als verhuizer druk met het slepen van het interieur van je klanten, het moet van het huis naar de bus en hoe je dat doet zoek je eigenlijk zelf maar uit. Maar ja, wat gebeurt er nou eigenlijk met die spullen als je ze dan eenmaal in de bus hebt zitten? Daar kom je achter met de nieuwe update die binnenkort verschijnt voor PC en consoles.

Verhuizen is geen fijn klusje, maar Moving Out maakt er heerlijk hectisch plezier van. Het is de Overcooked van verhuisgames (wat ook niet gek is, want het komt van dezelfde uitgever Team17). Alleen, maar liever natuurlijk samen, sjouw je alle meubels van de inwoners van Packmore van het huis naar de bus met alle obstakels van dien. Van agressieve schildpadden tot speelgoed in de tuin. Maar verhuizen is natuurlijk niet alleen maar spullen in de bus gooien, het moet er namelijk ook weer uit. De makers van Moving Out vonden het dan ook hoog tijd voor een update met een nieuw game modus. 

De trouwe medewerkers van F.A.R.T. (Furniture, Arrangement and Relocation Technicians) gaan nu ook weer uitpakken met Moving In. Deze nieuwe spelmodus is beschikbaar in de 12 originele levels van de game. Maar, ik heb daar dan toch net al die meubels uitgehaald? Moet het dan nu weer terug?? Nou laten we hopen dat ze aan het house swappen zijn ofzo. Zie hieronder de trailer.

Wat wel super handig is, is de ‘auto snap’ optie, waarmee spelers wat meer assistentie kunnen krijgen bij het plaatsen van de meubels. Ja ik hou er wel weer van hoor. Het geklooi met meubels, gieren omdat het natuurlijk allemaal finaal mis gaat (of briljant goed natuurlijk). Dat er wat meer assistentie is bij het plaatsen van de meubels is ook fijn voor wanneer ik met de kids wil spelen. Het maakt het toch net even wat makkelijker.

Naast een nieuwe spelmodus kun je nu ook de shirts van de verhuizers aanpassen en kun je twee nieuwe dansjes doen, namelijk The Prospector en Loveshack. Er is helaas nog geen datum voor de update, maar hij zou er snel aan moeten komen. Nou, laat maar komen dan! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.