De afgelopen jaren maakt Maxis er een sport van om de aankondiging van nieuwe pakketten precies zo geheimzinnig aan te kondigen dat er net genoeg te speculeren valt. Zo ook aan het begin van 2023, maar er lijkt al een vrij goed idee te zijn van wat ze ons aan gaan bieden.

In de aankondiging op Instagram zien we kind onder een vriendelijke boom zitten. In die boom hangen vier fotolijsten die ieder een eigen uitbreiding laten zien. De eerste is “One BIG Update” gevolgd door een afbeelding van een vrolijk zwaaiende luier. Tijdens het Behind The Sims Summit event van een aantal maanden geleden was ook al een kruipende baby te zien, wat mogelijk dus duidt op een update voor de dreumesen van je Sims. Mogelijk dat er wat nieuwe meubels aankomen, zoals een box of ander speelmateriaal voor de kleintjes. Misschien nog een fase tussen dreumes en kind? Er zijn ook mensen die zich afvragen of er misschien eindelijk een titel als stiefzoon of petekind komt.

Check de post op Instagram hier!

In het volgende fotolijstje zien we “Two Unique Kits!” De ene is een blije onderbroek, de andere een blije tandpastatube. De onderbroek zou natuurlijk kunnen duiden op een kledingpakket gevuld met ondergoed. Hier is natuurlijk nog maar weinig aan veranderd in de afgelopen jaren, terwijl er niets fijner is dan lekker zittend (of gewoon mooi) ondergoed. De tube zal waarschijnlijk een prullariapakket zijn met spulletjes voor in de badkamer. Het decoratiemateriaal wat ik nu altijd in de badkamer gooi is het vaak net niet, dus fingers crossed! Misschien dat er dan ook wat meer voor verschillende generaties te vinden is en niet alleen maar make-up en parfum. Het past in ieder geval goed bij de aankondigingen tijdens de Behind The Sims Summit.

En met de opmerking over generaties gaan we direct naar het volgende lijstje. Daar staat een beertje met een kroontje boven zijn hoofd. Hier kan ik zelf eigenlijk weinig van maken, maar er wordt bijvoorbeeld genoemd dat dit misschien een tandenfee (toothBEARy) is. Dat zou dan misschien passen bij iets van een generatiepakket, waar kinderen tanden gaan wisselen, tieners een beugel krijgen en senioren een kunstgebit. Misschien komt er daarmee wel een nieuw beroep van tandarts. Op zich genoeg ideeƫn, maar duidelijk is het nog niet. Mensen hopen in ieder geval op een Generaties pakket.

In het laatste lijstje staat dat er op 31 januari een community stream zal zijn. Verdere details in de aankondiging zijn de “The Michaelson Reunion, San Sequoia 2023” kan duiden op een familiereĆ¼nie, wat natuurlijk ook weer iets hit naar generaties en San Sequoia kan duiden op de nieuwe buurt die we op de achtergrond zien en waar we tijdens Behind The Sims Summit al wat van kregen te zien. Als titel staat er dan nog boven “It’s All Relative!” en ook dat hint natuurlijk naar generaties. Misschien dat we 31 januari dan wat meer te horen krijgen over het eerste wat we kunnen verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.