De titel spreekt voor zich, het eerste artikel voor de 18+ lezeressen onder ons. Een nieuwe rubriek die we gaan plaatsen op Female-Gamers. Dit keer 10 dingen die je kunt zeggen tijdens de seks maar ook tijdens het gamen.

Push the button.

Tijdens het gamen gebruik je vaak een controller, waar je regelmatig op de buttons duwt. Als vrouw zijnde is het natuurlijk leuk als iemand jouw genotsknopje gebruikt.

Wanting something does not give you the right to have it. (Assassins Creed)

Deze spreekt voor zich, het is leuk om de leiding te nemen tijdens een spannende vrijpartij. Maar dat wil niet altijd zeggen dat je de ander moet geven wij hij/zij wil. Neem de touwtjes zelf in handen.

Schiet nou eens raak.

Deze kun je op meerdere manieren inzetten. Tijdens een goeie shooter lukt het niet altijd om raak te schieten. Tijdens de seks lukt dat meestal wel.

Nothing is more badass than treating a woman with respect! (Mr. Torgue, Borderlands 2)

Je verdient het om met respect behandeld te worden. Zoals Mr Torgue zegt, een goeie bedpartner zegt zoiets tijdens de seks. Want respect verdient iedereen, in het echte leven maar ook tussen de lakens.

Traag loadingscreen.

Tijdens een game heb je soms last van lange loading screens het duurt even voordat je in de game komt. Dit kan natuurlijk tijdens de seks ook voorkomen dat het langer duurt om in de stemming te komen of dat het langer duurt voordat je sexpartner klaar komt.

Get over here. (Mortal Kombat)

Verras jij je geliefde wel eens door hem/haar op te wachten in bed? Een veel gebruikte uitspraak in games    Get over here!

Whisper iets opwindends in mijn oor.

Voor de World of Warcraft spelers onder ons. In de game kun je privé whispers sturen die niemand anders kan lezen. Whisper eens wat opwindends in mijn oor!

Don’t wish it were easier, wish you were better. (Animal Crossing)

Na een avond in de kroeg vind je een leuke vlam, je beland na deze gezellige avond samen in bed. Maar eenmaal in bed blijkt de ander helaas niet aan jouw verwachtingen te voldoen. Tja… wie kun je dan beter quoten dan Chief uit animal Crossing

Noob!

Heb je een spannende avond? Maar is je date/partner flink aan het klungelen? Veel woorden heb je daar niet voor nodig.

Trust me. (Titanfall 2)

Vertrouwen is belangrijk tijdens de seks, dat je je veilig voelt en op je gemak, dat je niets hoeft te doen wat je niet wil. Hoe mooi is dat als je bedpartner dit tijdens het vrijen tegen je zegt? Een mooie afsluiter van dit stuk. Doe nooit iets wat je niet wil en vertrouw je bedpartner.

Ik ben benieuwd naar jullie aanvullingen. Wat kun je nog meer zeggen tijdens de seks maar ook tijdens het gamen?

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.