De tijd vliegt en zo kom je tot de ontdekking dat we onze laatste aanwinsten nog helemaal niet een vragenlijst hebben voorgelegd waarin jullie, onze lezers, ze beter kunnen leren kennen. Ze loopt al een hele tijd bij ons rond en weet ons elke keer te verrassen met haar schrijftalent en ideeen! Tijd om kennis te maken met onze Linn.

Wie ben je?
Hi! Ik ben Linn en momenteel 32 lentes jong. Ik woon in het schitterende Zwijndrecht met mijn partner en 4 lovely cats. Ik ben een gamer met een voorliefde voor zowel de consoles als bordspellen op tafel.

Ga je naar school of werk je?
Momenteel werk ik fulltime in een tijdelijke functie. Hier kan ik helaas niet al te veel over vertellen. Een baan in de game- of bordspellenindustrie in de toekomst zou nog helemaal fantastisch zijn, maar ik sta voor vele opties open.

Ben je verliefd, verloofd en/of getrouwd?
Ik woon samen met mijn mede-nerd en onze vier lieftallige poezenkindertjes.


One of the kitties!

Gebruik je een alias (nickname) tijdens het gamen?
Over het algemeen gebruik ik Linn, oersaai en niet origineel. Zo nu en dan wil ik nog wel eens variaties gebruiken, maar ik houd van eenvoud. Daarnaast ben ik iemand die haar nicknames en wachtwoorden continue overal vergeet.

Hoe ben je in aanraking gekomen met gamen?
Ik geloof dat ik een jaar of 6 was en er kwam opeens een SNES in huis mét Mario All-Stars. Helemaal grijs gespeeld destijds in begin jaren 90.  Ja… die Super Nintendo was mij er eentje en heeft letterlijk overuren gedraaid. Ik heb hem nog steeds met trots op zolder staan met een hoop cassettes erbij. Heerlijk, ik koester deze SNES enorm en hij zal dan ook nooit mijn huis verlaten.

Ik stam ook nog uit de tijd van floppy’s en daar heb ik mij aardig vermaakt met een Mario Vs Donkey-Kong achtig spel en een trivia-spel. Ook ik ben met The Sims groot geworden en daar heb ik ook behoorlijk wat uren aan versleten. Die goede oude tijd. Cake Mania vond ik trouwens ook een superverslavende casual game net als die casual game met al die boerderijdieren waarvan ik de naam ben vergeten. Overigens zijn al deze games nog steeds in mijn bezit.

Wat was de eerste game die je speelde?
Mario All-Stars op de SNES. Zoals ik al eerder zei: mijn kleine broertje en ik werden verwend met een heuse Super Nintendo. Superhip destijds natuurlijk, we spreken over de eerste helft van de nineties. Om mij heen hoorde ik weinig anderen over gamen en consoles, dus wij waren hier vrij op onszelf in. Samen hebben wij heel wat vlieguren gemaakt op de Super Nintendo.

Ik weet nog goed, want wij hebben aardig wat uren van onze jeugd gespendeerd op de SNES en speelden moeiteloos spellen uit, dat mijn vader naar de speelgoedwinkel was gegaan en had gevraagd om een spel die wij niet zo 1-2-3 uit konden spelen en waar wij dus genoeg uren mee zoet waren. Hij kwam terug met een spel met in de hoofdrol een wit konijn – de titel is mij ontgaan -, dus wij dolenthousiast spelen. Die middag stond mijn vader weer in de speelgoedwinkel met de mededeling dat wij hem al uitgespeeld hadden.

Gelukkig werden wij regelmatig verwend met nieuwe games. Sinds begin af aan ben ik ook regelmatig in de huid gekropen van Chun Li. De kenner weet het al: yes! Street Fighter! Op die manier konden mijn broertje en ik onze ruzies uitvechten. Heerlijk!

Wat is je favoriete console tot nu toe? Team: Xbox, Nintendo, PlayStation of PC?
Ik ben absoluut een Nintendo-fan! Alle consoles heb ik in bezit (recentste toevoeging is een gamecube) en zou ik geen afstand van kunnen doen. Daarnaast bezit ik naast tig games ook nog eens over een hoop Nintendo goodies; van een Kirbie Frisbee tot een Super Mario t-shirt en van de Mcdonalds collectie tot aan Zelda Comics.

De Nintendo Switch draait momenteel overuren met Animal Crossing en Paper Mario. Van de classics is en blijft toch de Super Nintendo absolute favoriet, hoewel de DS er ook behoorlijk wat game-uren op heeft zitten. Hoewel ik zou ook niet zonder een PC kunnen, maar mocht ik écht moeten kiezen dan is de keuze wel duidelijk. 

Welke game was je favoriet en heb je grijs gespeeld, of haal je zo nu en dan nog eens uit de kast?
Oef, 1 game! Ik ben een Yoshi-fan, dus Yoshi’s Island 1 en 2 behoorden absoluut tot mijn favorieten. Helaas heb ik ze niet zeer recentelijk nog uit de kast gehaald. Van de classics was Yoshi wel de meest recente die ik nog eens gespeeld heb.

Wat staat er op jouw games wishlist?
Oef, dat is een lastige. Voor dit jaar staat onder andere Man-Eater nog op het verlanglijstje en ik hoop echt dat er een Dragon Quest Builders 3 uit gaat komen (ergens in de komende jaren), sinds ik de game mocht spelen voor Female-Gamers ben ik helemaal enthousiast over het fantastische spel. Moving Out! ben ik ook nog erg benieuwd naar en een nieuwe Mario-game ben ik ook niet vies van. Hellblade II komt ook dit jaar nog uit en ik ben altijd nieuwsgierig naar Indie-games. House Flipper staat ook nog enorm hoog op mijn wensenlijstje. Te veel games en te weinig tijd.


Ps4-collectie

Als er een nieuwe game uit komt, neem je dan een dag vrij?
Ik neem niet speciaal een dag vrij en er is niet echt een rush om games meteen te spelen. De nieuwste Animal Crossing heeft ook een week niets liggen te doen voordat ik begon en sindsdien heb ik bijna niet meer kunnen stoppen met spelen. Zelfde geldt voor Paper Mario, sindsdien is het vrij rustig. Wij hebben hier in huis echt periodes waarin wij dingen spelen. Zo schijn ik ook dit jaar een uurtje of 170 in Farm Together gestopt te hebben. Ik houd mij altijd voor om tripple A-games meestal niet op het eerste moment te kopen, maar helaas ik betrap mijzelf er op dat ik dit toch vaak wel doe.

Verzamel je iets dat met gaming te maken heeft? Games/Figurines/Special Editions?
Verzamelen is een groot woord, maar ik maak er een sport van om in kringlopen en op rommelmarkten geeky spulletjes te scoren. Van film-merch tot game-merch tot Disney-merch. Ons huis is nu dan ook al rijkelijk gevuld met de nodige collectors items en ander geeky verzamelmateriaal. Vorige week nog kocht ik een pluche blok van Nintendo. Wanneer je er op slaat komt er een geluidje uit, dolblij was ik er mee. 

Singleplayer of Multiplayer?
Singpleplayer! Hoewel ik tegenwoordig een fijne couch coop ook enorm leuk vind. Biped zijn wij nu druk mee en ook Overcooked was weer eens van stal gehaald. Ik ben een loner en heb om mij heen niet heel veel vrouwelijke gamers, behalve met mijn schoonzusje kan ik wel leuk over games praten en we spelen ook regelmatig dezelfde games. 

Speel je in een team, clan of guild? 
Nope, helemaal niet. Nooit gedaan ook. Lekker op jezelf en zelf helemaal bepalen hoe ik speel en wat ik speel. Vooral hoe ik speel vind ik belangrijk, want daar krijg ik nog wel eens commentaar op.

Wat betreft bordspellen hebben wij wel een redelijk team. Veelal op zondag spelen we bordspellen met schoonbroer en zus en regelmatig door de weeks met wat vrienden.


Bordspellen die wel eens op tafel komen. 

Heb je vrienden leren kennen via het gamen? Zo ja, speel je nu nog met ze samen?
Ik heb natuurlijk een paar hele leuke dames leren kennen sinds ik voor Female-Gamers schrijf. Zijn echt super lieve meiden. Echt via het gamen zelf niet, ik blijf graag undercover.

Stream je jouw games via Twitch?
Nope, Twitch is niet voor mij weggelegd. Ik blijf graag in mijn eigen bubbel en ben altijd een beetje bang dat mensen commentaar hebben op mijn gamestijl.

Ga je naar game-gerelateerde evenementen? Zo ja, Welke ga je graag heen?
Gamescom staat nog op mijn wishlist om ooit eens heen te gaan.  Het ligt er met name aan waar het is, uiteraard ben ik wel van alle evenementen een keer checken, maar ik ben toch meer van de muziekgerelateerde evenementen. Uiteraard heb ik Heroes Dutch Comic Con, Comic Con Ahoy, Spellenspektakel en Animecon al wel eens bezocht. Het is geen vaste prik in ieder geval.

Apple of Android?
Android, ik heb Apple devices altijd al vermeden en dat zal ook nog wel zo blijven. Apple is gewoon niet voor mij weggelegd. 

Favoriete App(s)?
Whatsapp, Disney Magic Kingdoms, Facebook.

Socials?
Ik heb tegenwoordig een Instagram en al 6 dingen gepost in een half jaar. Mega-actief ben ik niet; ik gebruik met name Facebook voor de vergaring van informatie.

Hopelijk hebben jullie mij nu beter leren kennen. Mocht je een prangende vraag hebben mogen jullie hem hieronder natuurlijk altijd stellen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.