Al een hele tijd loopt Celine rond op de redactie van Female-Gamers! De hoogste tijd om haar eens beter te leren kennen. Want wie is deze jongedame nu eigenlijk? Via onze app-groep hebben we de nodige reisverhalen van deze jonge studente mee mogen maken, inclusief het nodige beeldmateriaal, maar wat doet ze graag, behalve gamen en voor ons schrijven?

Wie ben je?

Ik ben Celine, 21 jaar, student en houd van gamen, volleyballen, fotograferen en series kijken.

Wat voor werk doe je?
Ik studeer Communicatie en Multimediadesign en in het weekend werk ik ’s ochtends omdat ik in de middag volleybalwedstrijden heb.

Ben je verliefd, verloofd en/of getrouwd?
Nee, nee en nee.

Gebruik je een alias (nickname) tijdens het gamen?
Vroeger maakte ik gebruik van de naam Celvero. Een combinatie van mijn voornaam en achternaam. Tegenwoordig speel ik onder de naam Queen Celien. Dit omdat ik vaak met jongens speel en ik het enigste meisje van de groep ben en Queen rijmt op Celien.


Hoe ben je in aanraking gekomen met gamen?

Toen ik op de basisschool zat kreeg ik voor mijn verjaardag een Gameboy Advance met Pokémon Ruby. Hier begon mijn liefde voor Pokémon. Ik had destijds ook een buurjongen met verschillende gameconsoles zoals de PlayStation 2 en PlayStation 3. Na school was ik vaak bij hem te vinden om te kijken en mee te spelen met games. Ik vond de PlayStation 2 toen helemaal geweldig en had samen met zijn zus de console gekocht in combinatie met Sing Star.

Wat was de eerste game die je speelde?
Zoals ik in het stukje hierboven al verteld heb, Gameboy Advance met Pokémon Ruby.

Wat is je favoriete console tot nu toe?
Dit is een lastige vraag. Thuis heb ik de PlayStation 2 en 3 staan. Ik vind PlayStation games echt geweldig en heb er ook nooit spijt van gehad alleen was het altijd singleplayer. Online had ik niet zo veel vrienden die ook de spellen speelden die ik speelde. Tegenwoordig ben ik over gestapt op PC omdat ik nu wel een vaste vriendengroep heb die dezelfde games als ik spelen. Van Nintendo heb ik de Wii, Wii U, NDS en NintendoDS2. Nintendo richt zich meer op familie/gezelschapsspellen dus als iemand bij mij over de vloer komt kunnen we dat spelen. Maar ik vind het lastig om één favoriet te kiezen.


Welke game was je favoriet en heb je grijs gespeeld, of haal je zo nu en dan nog eens uit de kast?

Voor de PlayStation 3 had ik wel de meeste games (denk ik). Deze stond ook op mijn kamer en heb ik flink gebruikt. Met de komst van de PlayStation 4 heb ik de console helemaal nooit meer aangeraakt. Ik heb ook vrienden gemaakt die ook allemaal PC gameden dus werd mijn PlayStation 3 nooit meer gebruikt met gevolg dat hij in de weg stond en nam hij alleen nog stof aan. Dit was voor mij ook de reden om geen PlayStation 4 te kopen omdat ik mijn oude consoles ook nooit meer gebruik.

Wat staat er op jouw games wishlist?
Fifa 18 en ik kijk heel erg uit naar Sea of Thieves.

Als er een nieuwe game uit komt, neem je dan een dag vrij?
Ik neem nooit een dag vrij als er een nieuwe game uitkomt. Wel sta ik op de dag van de release in de winkel om hem te halen en race ik naar huis om hem te kunnen spelen. Ik zal studie en volleybal nooit opgeven voor een game. Dan lever ik wel een beetje slaap in 🙂

Verzamel je iets dat met gaming te maken heeft?

Ik heb drie poppetjes van League of Legends naast mij staan. Twee poppetjes zijn van de officiële Riot Store. Het derde poppetje is van Funko Pop. De Riot beeldjes kosten 25 euro per stuk en ik vind dat behoorlijk veel geld. Dat was ook de reden dat ik er máár twee heb en het derde poppetje van Funko Pop is omdat die goedkoper zijn.

Singleplayer of Multiplayer?
Hangt een beetje van de game af maar meestal multiplayer.

Speel je in een team, clan of guild?
Samen met de vasten vriendengroep hebben we en game community genaamd Team Arcade. We zijn druk bezig met het maken van de website.

Heb je vrienden leren kennen via het gamen?
Een van die jongens heb ik via volleybal en de bushalte leren kennen en de andere gasten ken ik via hem. Ik woon in een dorp waar de bus op zondag maar 1x per uur komt. Ik herkende de jongen van volleybal en heb een hele tijd staan praten en zo heb ik hem leren kennen.

Stream je jouw games via Twitch?
Dit is wel het doel voor de Team Arcade community maar ik heb nog wat technische problemen dus er wordt nog aan gewerkt.

Ga je naar game-gerelateerde evenementen? Of naar LAN-party’s?
Ik heb wel eens beurzen bezocht zoals Firstlook en Comic Con. Ik zou heel graag een keer naar LA willen en de E3 mee maken. Met de jongens van de gamecommunity vieren wij soms onze eigen LAN-party. Dit doen we dan bij iemand thuis of een vakantiehuisje van iemand.

Apple of Android?
Android. Duss…

Favoriete App(s)?
De Philips Hue app waarmee ik mijn lampen in mijn kamer kan bepalen. Ik heb onlangs Hue light gekocht en met de app kan ik per lamp een kleur in stellen of een thema. Ik kan ook de lichten aan en uit zetten dus ik hoef de lamp niet meer één voor één af te gaan om ze uit te zetten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.