Gameforce is het grootste gaming event in Belgiƫ en wordt dit weekend, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober, gehouden in de Nekkerhal in Mechelen.

Er zijn veel grote merken aanwezig zoals: Nintendo met onder andere Super Mario Odyssey, Sony PlayStation met onder andere Destiny 2 en Call of Duty WWII, Ubisoft met onder andere Assassins Creed Origins en South Park the Fractured but Whole en Nacon met Quake Champions. Battlefield 1 is te spelen bij the Selexion booth en Rainbow Six Siege bij Sennheiser. Naast de grote merken en bekende spellen zijn er ook veel kleinere ontwikkelaars aanwezig met hun nieuwe projecten.

Ook kun je er Airsoften, real life Mario kart spelen en is Twitch aanwezig. Er zal een cosplay wedstrijd zijn en ook zijn er een aantal Youtubers. Naast games en gamegear testen zijn de eSports ook vertegenwoordigd. De Belgische kampioenschappen in Fifa, League of Legends en Counter Strike: Global Offensive worden gehouden op Gameforce en je kunt op het event zelf ook een aantal eSporters uitdagen.

Zo kun je zaterdag bij HyperX tegen pro CS:GO speler Scream van het team EnvyUs spelen, je kan Fifa spelen tegen de eSporter van RSCA en ook mijn organisatie is aanwezig! mCon eSports heeft een booth waar je 3on3 League of Legends kunt spelen tegen het LoL mannen team en zaterdag kun je 3on3 CS:GO tegen mij en mijn oud teamgenootjes Petra en Halat spelen.

Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel graag een bezoekje brengen? Geen probleem er zijn nog kaarten te koop op www.gameforce.be

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

One Comment on “Gameforce in Mechelen: Kom gamen tegen Amber”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.