Fans van Destiny wachten al enige tijd op het vervolg en op 6 september was het dan eindelijk zover: Destiny 2 is uit voor de PlayStation 4 en Xbox One en kan gespeeld worden! Activism en Bungie hielden, om extra stil te staan bij het uitbrengen van Destiny 2, een launch event in de Melkweg in Amsterdam en wij waren erbij!

 

Destiny 2 is een first person shooter met een story mode, maar ook onder andere een player versus player mode. Deze mode hebben wij mogen spelen tijdens het launch event tegen andere aanwezigen en het was een goede manier om kennis te maken met het spel. Het spel zelf maakte op mij een hele goede indruk. Er zijn natuurlijk een aantal veranderingen en verbeteringen ten opzichte van Destiny 1, maar de basis is hetzelfde. De game nu is al groter dan Destiny 1 en alle uitbreidingen bij elkaar dus je hebt uren met game plezier voor de boeg en er komen uiteraard ook nog uitbreidingen in de toekomst. Daarnaast zijn de graphics vele malen mooier en zijn beloningen makkelijker te krijgen dan voorheen. Ben jij nu iemand bent die niet al 3 jaar in Destiny heeft zitten en net om de hoek komt kijken? Geen probleem je hoeft niet perse de eerste versie gespeeld te hebben, alles wordt goed uitgelegd en je kan de story mode helemaal op eigen tempo spelen.

Een volledige review van het spel kunnen jullie later vinden op onze website.

Naast het spel spelen kon je verder op het evenement praten met andere Destiny fans en waren er een aantal DJ’s die voor de juiste sfeer zorgden. Om 12 uur ‘s nachts, toen het spel dan echt officieel uit kwam en iedereen die een pre-order had hem kon downloaden, werd het spel spectaculair gepresenteerd. Er was een game trailer met live dans, muziek en zelfs iemand op een BMX. Het was een gezellige avond en bij de uitgang kreeg iedereen het spel mee. Ik heb hem vandaag even gespeeld en bij een aantal van de vele streamers op twitch meegekeken, en het is de hype echt waard!

Hebben jullie Destiny 2 al in huis en al gespeeld? Of wacht je op de PC versie die 24 oktober uitkomt? Laat ons weten wat je er van vindt!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.