De Sims 4 komt met twee nieuwe Kits waarvan de thema’s door de Sims-community zijn geselecteerd via een stemronde. Enerzijds is zo’n stemronde altijd heel leuk, omdat je dan actief kunt meedenken en kunt aangeven wat je leuk zou vinden. Anderzijds heb ik de indruk dat er altijd al iets klaar ligt en dat ze je wellicht al een beetje een bepaalde richting op sturen. Hoe dan ook, het levert weer twee nieuwe Kits op die we vandaag van iets dichterbij kunnen bekijken.

De Sims 4 Kasteellandgoed Kit
Met De Sims 4 Kasteellandgoed Kit kunnen Simmers hun innerlijke middeleeuwse royalty laten stralen met iconische elementen uit het verleden. Met gotische bogen, valhekken, glas-in-lood ramen en waterspuwer-achtige toestanden kun je het kasteel van jouw dromen bouwen. Mortimer en Bella Goth zullen blij zijn! Ook is het mogelijk om terug naar het verleden te reizen en de klassieke architectuur van eeuwen geleden te omarmen. Dat laatste ben ik dan wel weer erg nieuwsgierig naar! Hoe werkt dit, wat gaan je Sims hier uit halen en wat kunnen we daar allemaal verkennen?

De Sims 4 Gave Gothic Kit 
Deze kit is voor de echte of natuurlijk aspirant goth. Met deze Kit hebben je Sims toegang tot zwarte, (nep)lederen, gespikete en gescheurde kledingstukken die passen bij de goth-stijl. De eerste beelden laten ook verschillende accessoires en make-up zien waarmee je je goth outfit helemaal kunt afmaken.

Bron: ea.com

Beide Kits zijn onderdeel van het Sensationally You seizoen van De Sims. Zoals altijd weten we nog maar weinig, maar zien we in de video in ieder geval allerlei glinsterende dingen. Ook het kasteel- en goth thema komen terug, maar de rest zou in het teken moeten staan van sensatie en vieren van het leven. Dit zal in de vorm zijn van een Sims Delivery Express drop, een accessoirespakket, een bouw-Kit en een samenwerkings-Kit. Ik ben benieuwd!

Meer informatie en beelden vind je op de officiële website. Beide Kits zijn vanaf 18 januari verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.