2024 is begonnen! Daarbij ook een gloednieuw game-jaar. Er staan ons weer een hoop mooie releases te wachten op de diverse consoles. Kunnen we wellicht zelfs een nieuwe console verwachten? We gaan het allemaal zien. Bij ons op de redactie hebben we uiteraard al games waar we naar uitkijken. Welke? We vertellen het je!

Linn: Princess Peach: Showtime! Het is eindelijk Showtime voor Princess Peach herself! Een game waarin onze geliefde prinses in the picture staat. We duiken het theater in waar Peach gaat genieten van een leuke voorstelling. Dat loopt echter nét een tikkeltje anders. De show komt in handen van Grape en haar Zure Tros. Aan onze prinses om de boel te redden en daar zal ze een hoop kostuums voor aantrekken. Technisch gezien is alles waar een snufje Mario en vrienden aan zit al geweldig, maar dit zal zeker weer een geheel avontuur an sich worden. We gaan het beleven vanaf eind maart 2024. Is er verder nog wat om naar uit te kijken? Geen idee, we laten ons verrassen!

Lisa: Het zal waarschijnlijk volgend jaar nog niet gebeuren, maar ik blijf hopen op de nieuwe Dragon Age-game (Dreadwolf). Tot op heden is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar de geruchten gaan dat de game op z’n vroegst in de zomer van 2024 uit zal gaan komen. Fingers crossed! Daarnaast ben ik ook benieuwd naar The Casting of Frank Stone; de nieuwe game van de makers van Dead By Daylight. Verder zal ik in 2024 weer aan de slag gaan met mijn backlog, en online games als Apex Legends.

Alena:
Ik kijk in ieder geval uit naar Go-Go Town! Dit is een leuke co-op game waarin je probeert een stad te beschermen voor zijn ondergang. Ik heb onlangs de demo hiervan geïnstalleerd en we hebben er thuis al veel plezier van gehad. Daarnaast ben ik ook erg nieuwsgierig naar Star Wars Outlaws, de open world Star Wars game. Ik ben groot Star Wars fan, dus een open wereld waarin ik van alles kan doen spreekt mij wel aan. Er is nog geen exacte datum, maar het zou 2024 moeten worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.