De Casual Friday komt terug en niemand minder dan een van onze nieuwe aanwinsten zal dit op zich nemen. Sandra is dol op casual games en de aangewezen persoon om jouw weekend in te luiden met een leuke Casual Friday! Natuurlijk willen we meer weten van haar en hebben we Sandra een paar vragen gesteld.
Bio:
Naam: Sandra Mastenbroek
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Dedemsvaart (Overijssel)
Bij Female-Gamers sinds: juli 2012

Personal:Gaming:
Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn studie. Ik studeer Informatica en zit nu in mijn derde jaar. Naast mijn studie werk ik bij het ict-bedrijf Topicus en ga ik nu beginnen met stukjes schrijven voor Female-Gamers.

Wat wil je worden als je later groot bent?
Naja, als ik groot ben. Ik hoop dat ik na mijn studie naar Breda kan waar ze een speciale ICT school hebben voor het bouwen van games. Als beroep wil ik graag in de ICT blijven en als de kans zich voordoet richting games.

Andere hobby’s naast gamen?
Naast gamen ben ik ook bezig met borduren, haken, kleding en accessoires maken, macro-fotografie (hele kleine dieren en bloemen van heel dichtbij fotograferen) en piano spelen.

Verliefd, verloofd of getrouwd?
Verliefd, ik ben inmiddels 3 jaar bij mijn vriend.

Kids?
Nee, daar zijn we nog wat te jong voor.

Gamed je partner ook?
Ja gelukkig wel! En anders had ik hem wel overtuigd!

Hoe heb je elkaar leren kennen?
We hebben bij elkaar in de klas gezeten in het 4e jaar van de havo.

Huisdiertjes?
Op het moment wonen we nog bij mijn ouders en daar hebben we 2 katten, Tijger en Jack (vernoemd naar Jack Sparrow). Verder hebben we een bijenkast thuis waar ik heel graag ben.

Hoe gestart met gamen?
Rond mijn 4e jaar hebben mijn ouders een computer gekregen waar een aantal bit-games op stonden (Commander Keen, Tarzan, Lion King, Prince of Persia).Op mijn 6e kreeg ik mijn eerste game op cd, namelijk Skunny. Een grappig eekhoorntje wat door allemaal levels rent. Ik vind het nog steeds een leuk spel!

Welke consoles heb je in huis?
Ik heb op het moment een PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 64, Nintendo DS, XBOX en mijn laptop. Mijn vriend heeft ook nog een GameCube en een PlayStation Portable die we eigenlijk delen.

Wat is je favo console/handheld?
Mijn absolute favoriet is mijn PlayStation 3, waar ik constant games voor ophaal. Daarnaast ben ik gek op De Sims 3 op mijn laptop.

Favoriete game ever!
Oei, dat is een hele moeilijke want ik vind zoveel games leuk! Ik denk dat The Sims toch echt 1 van mijn grootste favorieten is. Voor de PlayStation 3 vind ik Enslaved – Odessy to the West een geweldig spel, maar Alice Madness Returns en Portal 2 ben ik ook erg gek op!

Welke game zit je op te wachten?
Ik wacht al op de nieuwste Lara Croft sinds die is aangekondigd. Hij komt pas in maart 2013 uit en het wachten is echt heel moeilijk!

Welke console(s) ga je nog aan je collectie toevoegen?
In principe nog geen één. Als er al iets bij zou komen, zou dat waarschijnlijk de XBOX 360 worden omdat ik een tijdje terug voor het eerst de Kinect heb mogen uitproberen en dat vond ik wel heel leuk!

Female-Gamers:
Wat vind je van het Female-Gamers concept?
Ik vind Female-Gamers echt geweldig. Toen ik op deze site kwam was ik zo blij dat er meerdere vrouwen zijn die gamen, en dat ik niet de enige ben. Vooral de artikelen tussendoor zijn leuk, want zoveel sites geven al reviews en previews, maar hoe je je eigen gamer gadgets maakt, gamer kleding en al die andere leuke tussendoor-columns zijn echt super!

Favoriete nieuwscategorie?
Mijn favoriete nieuwscategorie is echt Gadgets. Al die leuke meiden dingen die toch vaak game-gerelateerd zijn mis ik echt op andere sites.

Wat is het leukste met betrekking tot Female-Gamers?
Het leukste is dat je andere vrouwen kan ontmoeten die ook graag gamen, en dat je je interesse kan delen. Verder is het Girls nieuws echt het leukst.

Moet er nog iets aan toegevoegd worden?
Nee, ik mis op het moment niet veel aan de site.

Hoe zie jij Female-Gamers over 5 jaar?
Ik zie Female-Gamers over 5 jaar als een sterk groeiende game-community die vrijwel net zo succesvol is als Power Unlimited. Het zou heel cool zijn als we tegen die tijd echt dagen organiseren om vrouwen bij elkaar te laten komen en te gamen, en misschien zelf een eigen magazine!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.