Op Koningsdag zijn we natuurlijk altijd extra nieuwsgierig naar het Koningshuis. Of niet, ieder zijn ding. Eerder vroegen we ons af wat Koning Willem Alexander zou spelen, maar nog interessanter is misschien wel wat Prinses Beatrix speelt. De redactie laat de fantasie de vrije loop.

Alena
Ik denk dat Prinses Beatrix een van de Civilization games speelt. Als ze een beetje een goede PC heeft staan misschien wel Civ VI, maar wellicht is ze nostalgisch en gaat ze voor een klassiek exemplaar. In Civilization moet je als speler jouw rijk uitbreiden, culturen ontwikkelen en waar nodig strijden met andere leiders om overeind te blijven staan. Lijkt me wel iets waar de Prinses wat Hollandse kaas van heeft gegeten!

Linn
Prinses Beatrix houdt wel van een potje rocken. Ze pakt de Singstar er bij en gaat dan helemaal los op de Queen-editie. Een beetje ‘One Wants To Live Forever’ of ‘Bohemian Rhapsody’. Ze hoeft toch niet meer naar de parade op Koningsdag en haar zachtje keeltje niet te sparen. Helemaal los gaan, want stiekem had ze niet zoveel met Koninginnedag en bleef altijd al liever stiekem thuis.

Amber
Prinses Beatrix is jong gehouden door haar kleinkinderen en speelt af en toe gewoon een potje fortnite mee! Het zou mij niets verbazen als we een speciale karakter voor haar krijgen, zou geweldig zijn toch?! Maar realistisch gezien denk ik dat ze misschien Bridge online speelt met haar vriendinnen! Of Wordfeud?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.