Zonder onze toegewijde redactieleden zou Female-Gamers niet zijn wat het nu is. Je ziet af en toe wat namen voorbij komen en kan de snoetjes bewonderen op onze redactie pagina, maar wie zijn deze meiden eigenlijk? Verzamel ze allemaal!!Bio:
Naam: Saskia
Leeftijd: 27
Woonplaats: Breda
Bij Female-Gamers sinds: Januari 2011, na een interview met mij over World of Warcraft ben ik gevraagd en sindsdien maak ik met veel plezier nieuwtjes, reviews en dergelijke.

Personal:
Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik een webdesigner, Shiva Designing. Helaas meer werkeloos dan werkende. Dat zal wel raar klinken, maar ik heb een 0 uren contract en werk alleen maar als mijn baas mij werk stuurt. Dat is dan vaak site onderhoud en soms mag ik ook nieuwe sites maken. Daarom ben ik daarbij ook nog vrijwilligster. Behalve hier bij Female-Gamers geef ik ook vrijwillig computerles aan ouderen. Ik merk hierbij vooral dat ze niks hebben aan standaard cursussen met bijvoorbeeld Paint, ze willen leren e-mailen en veilig internet bankieren.

Wat wil je worden als je later groot bent?
Ooit zou ik graag mijn eigen webdesign bureau willen hebben. Maar op dit moment zou ik genoegen nemen met een leuke baan in de webdesign of in een gamewinkel.

Andere hobby’s naast gamen?
Ik ben een photoshopper. Ik maak graag van alles met Photoshop, als iemand in mijn omgeving 50 word kloppen ze vaak bij mij aan. Ook vind ik het leuk om foto’s over te trekken (zie foto laatste foto) en maak ik signatures. Ook maak ik graag foto’s en houd ik mijn online portfolio bij. Tot slot spaar Popples en elfjes. Popples zijn knuffels van vroeger. Voor mijn 8e verjaardag heb ik een gele gekregen en sindsdien kijk ik op rommelmarkten altijd of iemand er toevallig één verkoopt en ik heb langere tijd elfjes gespaard. Ik heb een hele grote serie die allemaal op elkaar lijken. Deze spaar in intussen niet meer omdat ik geen ruimte meer heb. Tot slot spaar ik nog wel dingen van Luis Royo. Ik heb al jaren aan kalenders, boeken en tarotkaarten. Luis Royo is een schilder. Als je nieuwsgierig bent moet je maar even Googlen (alleen als je 16 jaar of ouder bent! hihi).

Verliefd, verloofd of getrouwd?
Geen van alle. Helaas ben ik sinds een paar maanden vrijgezel. Dus leuke vrijgezelle gamer boys die dit lezen stuur me een interessante PM… hahahaha

Kids?
HELL NO, oh sorry ik overdrijf weer. Nee ik verwacht niet ooit moeder te willen worden.

Huisdiertjes?
Nee, alleen een digitale vis op mijn iPod. *hatsjoee*

Gaming:
Hoe gestart met gamen?
Vroeger wel een beetje Jill in the Jungle en Commander Keen gespeeld. Ook hadden we een soort clipart programma waar je leuke dingetjes mee kon maken. Ik ben pas echt flink gaan gamen toen ik Michel leerde kennen. Hij is World of Warcraft gaan spelen terwijl wij wat hadden en vond dat zo leuk. Ik begreep nooit waar hij het over had. Horde en Alliance en die waren wel tegen elkaar maar niemand was goed of kwaad. Ik begreep er werkelijk niks van. Hij heeft me toen een trial gegeven en ik speel nu al meer dan 5 jaar WoW. Ook heb ik verschillende Call of Duty’s en speel ik wel eens Starcraft. Mijn game collectie is de afgelopen jaren flink gegroeid. Intussen weer vrijgezel, maar de games zijn gebleven. Nu heb ik ook al een tijdje een Xbox360 met een Kinect en dat vind ik echt super leuk om te doen. Zo heb ik beide Kinect Sports en had ik spierpijn van door de kamer staan te springen als een Jedi in Star wars Kinect en vermaak ik me prima als de Rabbids proberen mijn huiskamer over te nemen.

Welke consoles heb je in huis?
Ik speel de meeste games op mijn laptop, maar ik heb ook een Xbox360 (met Kinect), een PlayStation Portable en een Nintendo DS Pink.

Wat is je favo console/handheld?
Mijn laptop!

Favoriete game ever!
Eh gatver, moest deze vraag er nou in?? Als ik echt moet kiezen dan toch maar World of Warcraft, die speel ik het langste.

Welke game zit je op te wachten?
Ik zit vreselijk te wachten op Mists of Pandaria, de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft. Ik heb voor de site zoveel nieuwtjes geschreven, dat ik meer weet dan me eigenlijk lief is. Maar ik kan echt niet wachten tot deze uitkomt, ondanks dat ik nog steeds met smacht zit te wachten op een releasedatum!!!

Welke console(s) ga je nog aan je collectie toevoegen?
Ik heb op dit moment geen plannen voor een nieuwe console. Wel zou ik graag een nieuwe tv willen, want dit oude bakbeest geeft de nieuwste games niet echt geweldig weer!

Female-Gamers:
Wat vind je van het Female-Gamers concept?
Ik denk dat er veel teveel vooroordelen bestaan tegenover vrouwelijke gamers. Ik merk altijd wel online dat mensen niet snel geloven dat je een vrouw bent en als je dan op ventrillo komt en ze horen dat je echt een vrouw bent dat ze er vanuit gaan dat je een dikke vette koe bent die alleen maar thuis zit. Een site als Female-Gamers bewijst dat er veel meer dames gamen dan dat mensen denken en dan we er ook allemaal stikkes leuk uit zien!

Favoriete nieuwscategorie?
Om te schrijven vaak reviews omdat je ook games mag spelen waarvan je nooit had gedacht ze te kopen en dan blijven ze ineens echt kei leuk om te spelen. Om zelf te lezen de artikelen. Ik heb nu voor het eerst mijn eigen artikelen lijntje van de gamer huwelijken, maar artikelen van anderen als grappige gadgets, of de gamer kleding lees ik erg graag.

Wat is het leukste met betrekking tot Female-Gamers?
Mijn eerste antwoord zou vorige maand geweest zijn dat als ik me verveel ik het heerlijk vind om gewoon online te gaan zoeken naar nieuw game nieuws. Ontwikkelaar sites met nieuwtjes of gewoon Twitter bekijken of er nog rare Tweets de wereld in geholpen zijn. Maar nu is mijn antwoord de meiden. Ik ben van de crew zoveel lieve reacties gehad toen mijn vriend het had uitgemaakt dat ik nog blijer ben dat ik deze site heb. We wonen allemaal vrij ver van elkaar vandaan, maar toch hebben de lieve berichtjes me geholpen en het meedenken heb ik enorm gewaardeerd (en nog steeds).

Moet er nog iets aan toegevoegd worden?
Ik heb geen toevoegingen voor Female-Gamers. Ik vind de nieuwe banners echt geweldig en dat is het wel.

Hoe zie jij Female-Gamers over 5 jaar?
Ik hoop dat ik over 5 jaar nog steeds vette nieuwtjes mag schrijven. Het zou leuk zijn als ons forum wat drukker is en dat we misschien wel een jaarlijkse bijeenkomst kunnen gaan organiseren. En dan hebben we over 10 jaar misschien wel onze eigen Female-Gamers beurs. Hey, a girl can dream right?

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.