Vandaag het interview dat ik heb gehad met Saskia, ook lid van de wow-chicks hyves. Ook van Saskia wilde ik graag weten wat zij nu van de nieuwe World of Warcraft expansion Cataclysm vindt.
Naam: Saskia
Leeftijd: 26 jaar jong
Woont: in Breda
Side: Horde!!

De naam van mijn main character in World of Warcraft is Bubblegum, een prot Paladin met een holy offspec. Met de komst van Cataclysm is holy bijzaak, ik focus me op het gearen van prot. Ik speel main pala tank/ healer (85). Maar ik heb ook nog een Priest (disc, 81), een Druid (tank/ healer 81), een Warrior (tank/ dps 80) en DeathKnight (tank/dps 80). Ik ben altijd al een tank of healer geweest. Je hebt meer controle en dps vind ik niks aan.

Je kan mijn character vinden op de server van Agamaggan en ik zit in de guild The Fallen Shall Rise. Dit is een leuke social guild met mensen die eindelijk WoW zien als een spel en de dingen doen die leuk zijn. Geen nerdrage en gezeik, maar maggy drie mannen omdat het funny is en we per ongeluk de andere zeven van de guildies hebben buitengesloten. Of Gruul gaan doen met 85-ers voor de guild achievements. Echt een guild om lol te hebben. De guild heeft ook een eigen website: http://www.thefallen.shivadesigning.nl. De website heb ik onlangs zelf gemaakt en er staat nog niet veel informatie op. Ook nog niet alle leden zijn lid van het forum, een groeiende website dus.Het Guild achievement systeem vind ik super leuk. Mijn guild houdt van dat soort dingen, dus hebben we met een groepje alle Northrend heroic’s gedaan. In de tussentijd gelijk even de rode proto-drake erbij geregeld. Maar gewoon met vier of vijf man die dingen gaan doen is gewoon heel erg leuk. Intussen hangen we op ventrilo en lachen we ons rot als iemand dood gaat door iets stoms. Het stimuleert wel echt om meer dingen te doen met je guild en mijn guild houdt van dat soort leuke dingetjes. Binnenkort zijn alle oude instances aan de beurt. Zo hebben we Deadmines (low level) naakt gedaan zonder gear. Gewoon voor de lol en de achievement! Ik heb zelf de meeste achievements van de guild. Ik vind het echt funny om te doen. Ik ben blij dat de nieuwe instances zo moeilijk zijn. Om er nu in twee seconden doorheen te lopen is niks aan. Ik heb nog geen favoriete instance.

PvP is niets voor mij. Ik ben ook altijd een PvE speler geweest. Kara vond ik de beste raid ever en heb me daar altijd wel vermaakt. Ook ICC (healen) heb ik met veel plezier gedaan. Ik ben nog nooit zo trots als toen ik Kingslayer haalde, toen de titel nog iets voorstelde. Met de relaunch van Cataclysm zijn we ’s nachts om 00.00 naar de winkel gegaan en hebben we, net als met Wrath of the Lich King, de uitbreiding gehaald. Vet koud, maar kei grappig! En natuurlijk gelijk installeren toen we weer thuiskwamen. 11 december 2010 ben ik 85 gedingt, vier dagen na de release. De mooiste omgeving in Cataclysm vind ik Vahsj ‘ir, dat is erg mooi gemaakt. Maar ik vind het wel moeilijk om te questen omdat het zo onwijs 3d is, het kan diep zitten of hoog. Maar de kleuren en de mobs zijn zo mooi en kleurrijk. Ook vind ik Deepholm onwijs gaaf. Zoveel zwevende dingen, echt een ruw en grof gebied. En toch weer van die gave kleuren erin door alle soorten rotsen. Een minder mooie omgeving vind ik Twilight Highlands. Het is wat meer van hetzelfde. Ik had wel meer verwacht van de nieuwe look van Azeroth. Er zijn ook veel dingen hetzelfde gebleven en ik vond het een grote teleurstelling dat we het nieuwe Azeroth al eerder in een patch kregen. Ik had verwacht dat het echt in Cataclysm zou zitten. Wel ben ik overal een beetje gaat kijken en vind ik het uiteindelijk toch wel erg mooi geworden.

Ik ben blij dat ze Archeologie geboost hebben. Van één punt per ding naar vijf per item. Dat maakt het wel iets beter om te doen. Ik heb de Raptor pet en de Mount, ook een nutteloze epic level 60 jurk en wat grappige blauwe dingetjes. Ik ga gewoon door. Alleen vind ik het niks dat er geen echte tank dingen in zitten. Hoogstens een zwaard wat je met wat reforge nuttig kan maken. Maar wel grappig om te doen.

Lees hier de Cataclysm interviews met: Sandra | Amanda | Kimberly

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.