Zonder onze toegewijde redactieleden zou Female-Gamers niet zijn wat het nu is. Je ziet af en toe wat namen voorbij komen en kan de snoetjes bewonderen op onze redactie pagina, maar wie zijn deze meiden eigenlijk? Verzamel ze allemaal!!
Bio:
Naam: Patricia
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Pittoreske Groningen
Bij Female-Gamers sinds: De allereerste dag!!

Personal:
Wat doe je in het dagelijks leven?
Momenteel ben ik werkloos, fulltime mama en natuurlijk voor Female-Gamers aan de slag!

Wat wil je worden als je later groot bent?
Ik heb het meeste al wel bereikt (man, kind, huis), maar niet alles kan gaan zoals je graag zou willen. Een leuke baan zou nog wel welkom zijn.

Andere hobby’s naast gamen?
Vaak probeer ik creatief bezig te zijn, beetje fröbelen met sieraden. Maar ook shoppen vind ik erg leuk. Een film of serie is ook altijd erg gewild en natuurlijk leuke dingen doen met mijn gezin.

Verliefd, verloofd of getrouwd?
Verliefd en getrouwd, met dezelfde man natuurlijk!

Kids? Zo ja, hoeveel, namen en leeftijd!?
Sinds 28 februari (net schrikkeldag gemist) ben ik mama van mijn dochter Lieke.

Zijn je kids ook into gaming?
Ze is nog te klein om te gamen, maar ze is al wel dol op de tv en kijkt erg graag mee op de PC… Nu al dol op de schermen, dus dat beloofd wat voor de toekomst.

Gamed je partner ook?
Yes! Hij speelt wat League of legends, StarCraft II en is momenteel into Diablo III.

Hoe heb je elkaar leren kennen?
Via het gamen, geen World of Warcraft, maar Counter-Strike. Via het chatprogramma mIRC dat er veel bij wordt gebruikt leerden wij elkaar kennen.

Huisdiertjes?
Wij hebben een hondje Pepper en een kat Bouncer.

Gaming:
Hoe gestart met gamen?
Mijn broertje speelde Counter-Strike, dat leek mij ook wel wat en al snel had ik mijn exemplaar aangeschaft. Maar het gaat eigenlijk al veel verder terug, naar de Atari 2600 die mijn vader had. In de loop van mijn leven is er bijna altijd wel een console of handheld binnen handbereik geweest.

Welke consoles heb je in huis?
SNES, Gamecube, Nintendo Wii, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo DSi en de PC.

Wat is je favo console/handheld?
PC en Nintendo DS.

Favoriete game ever!
Dat is een lastige! Maar ik speel al vanaf het eerste uur The Sims (op de PC), dus die mag eigenlijk wel een favoriet genoemd worden. Daarnaast zijn games met Mario en zijn vrienden erg leuk (Nintendo’s). Maar Style Boutique (Op de DS) is ook een favoriet. World of Warcraft spreekt me ook aan.. Er is zoveel leuks gewoon.

Welke game zit je op te wachten?
Ik heb eigenlijk geen wensenlijst, hoewel de uitbreidingen van The Sims 3 welkom zijn en misschien toch wel de Mists of Pandaria uitbreiding voor World of Warcraft iets zijn om aan mijn collectie toe te voegen.

Welke console(s) ga je nog aan je collectie toevoegen?
Op dit moment geen. Ik heb wel interesse in de Nintendo Wii U, maar als ik dan kijk hoeveel gebruik ik maak van de Nintendo Wii (zelden), is het maar de vraag of het dan de moeite waard is om er mijn geld aan uit te geven. Verder maar even kijken wat de nieuwe PlayStation en Xbox gaan doen.

Female-Gamers:
Wat vind je van het Female-Gamers concept?
Het zou raar zijn als ik nu zou zeggen dat het stom is, vooral omdat ik vanaf het eerste moment erbij betrokken ben geweest. Of mezelf zelfs de grondlegger van mag noemen. Ik vind het superleuk om er deel van te mogen zijn en dat we elke keer weer blijven groeien met content en natuurlijk leden!

Favoriete nieuwscategorie?
Ik heb meer favorieten, omdat ik graag op de PC game, is dat wel een fijne categorie. Maar ook de Specials zijn leuk omdat daar vaak (rondom evenementen) de nieuwste titels aangekondigd worden. Maar ook de echte girls nieuwtjes zijn favoriet. Gadgets zijn ook altijd leuk en soms vaag. De artikelen zijn ook zeer gewaardeerd om te lezen. Zie ik kan gewoon geen keuze maken!

Wat is het leukste met betrekking tot Female-Gamers?
Waar te beginnen! Allereerst de crew, de leden, de uitgevers, de artikelen, de inzet van de crew, want zonder jullie allemaal is er erg weinig en zo samen is het toch best leuk?

Moet er nog iets aan toegevoegd worden?
Op dit moment zou ik het echt niet weten. Alles wat er eventueel geschikt zou zijn, is al aanwezig. We zijn altijd bezig met nieuwe dingen achter de schermen, artikel ideeën en de dames denken lekker mee en als iets geschikt is dan brengen we dat ook zeker tot uitvoering.

Hoe zie jij Female-Gamers over 5 jaar?
Nou in elk geval nog aanwezig tussen al de websites die (voornamelijk) op de gamende mannen zijn gericht! Misschien nog uitgebreider, in elk geval gevuld met meer informatie. Nog meer vrouwelijke gamers aanwezig op de site. Een beurs zou leuk zijn om te organiseren, of een ontmoeting tussen de vele gamende vrouwen. 5 jaar is een hele tijd, we zullen zien wat de toekomst ons zal brengen.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.