We keren terug naar het jaar 1982; Jim Henson brengt een film uit waarin poppen de hoofdrol spelen. Nee het zijn niet The Muppets, maar the Dark Crystal! Na tig jaar wordt er nieuw leven in deze succesfilm geblazen door middel van een serie, maar ook een eigen game.


De Netflix-serie gebaseerd op the Dark Crystal zal the Dark Crystal: Age of Resistance gaan heten en bestaat uit 10 afleveringen. Het verhaal komt pas echt tot leven in een tactische strategie-game. In the Dark Crystal: Age of Resistance Tactics hebben fans de kans om de fantasie-wereld Thra te ervaren en zelfs dieper en verder in te gaan op wat we in de serie kunnen verwachten. Spelers krijgen zelfs de gelegenheid om met niet eerder verschenen verhalen en gebieden te spelen.

De aankondigings-trailer is hier te bekijken:

Gedurende 80 unieke turn-based gevechten die plaatsvinden door de gehele wereld van Thra dien je nieuwe bondgenoten te rekruteren en je troepen zelf vorm te geven door ze taken toe te wijzen en ze te bewapenen.

Dat is nog niet alles, want je neemt een duik in het diepe van the Dark Crystal door in de wereld van Thra meer te leren over de Gelfling clans en hun historie. Kies uit meer dan 15 jobs en speel door gloednieuwe gevechten tegen de kwaadaardige Skeksis en help de trotst Gelfling op hun tocht naar overwinning. Visueel belooft the Dark Crystal: Age of Resistance Tactics een waar spektakel te worden waar we natuurlijk reuze nieuwsgierig naar zijn.

Er is genoeg tijd om je voor te bereiden, want de Netflix-serie waarvan al een adembenemende trailer is uitgebracht verschijnt op 30 augustus en de game zelf verschijnt op diverse consoles (o.a. Nintendo Switch en Playstation 4) in het 4e kwartaal van 2019.
Geniet alvast van de trailer:

© BonusXP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.