“Ghostbusters – If there’s something strange in your neighborhood – Who you gonna call? Ghostbusters!” Wie is er niet bekend met deze intro van de film-klassieker. Gelukkig zijn er ook diverse games uitgerold van deze franchise en op vier oktober kunnen we weer aan de slag met Ghostbusters. The Video Game Remastered.

Ze zijn terug en ook nog eens geremastered in hoge resolutie! Deze HD-release van de bekroonde action-adventure game bevat de originele cast; dus met Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson.

Bekijk de spannende trailer hier alvast:

Verwacht een uniek verhaal met bovennatuurlijke humor en dat alles in het kader van de 35e verjaardag van de serie. Jij speelt een lid van het Ghostbusters-team en je werkt samen met de welbekende personages, denk hierbij aan Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore. Ook Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton en Max von Sydow dragen hun steentje bij.

Het is een drukte van jewelste in de stad Manhattan, want geesten, demonen en andere paranormale wezens welke zijn losgelaten door een mysterieuze kracht overspoelen de stad. Aan het team van de Ghostbusters om dit kwaad te bestrijden en ze terug te sturen naar de dimensie waar ze vandaan kwamen.  Jaag ze op en vang diverse nieuwe spoken en geesten, maar ook oude bekenden zullen je de stuipen op het lijf proberen te jagen.

Op vier oktober (dierendag!) is het zover en kunnen we aan de slag met het HD Ghostbusters-avontuur op zowel Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC (via Epic Games Store).

Persoonlijk heb ik de PS3-versie (of één van de andere consoles, waaronder de Nintendo Wii) nooit gespeeld, dus dit is de ultieme kans om de game van deze kaskraker te spelen.
Count me in voor enkele fijne avondjes ghostbusteren! Who you gonna call? Ghostbusters!

#Jointheghostbusters

© 2019 Koch Media Benelux, All rights reserved.
Bron: persbericht Koch Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.