Ongelimiteerd gamen tot je er bij neervalt!? Dat is wat Utomik aanbied. Voor een vast bedrag per maand: de eerste 14 dagen gratis, daarna €5,99 per maand (opzegbaar) en een Familie plan voor vier personen voor €9,99 per maand. Je kan kiezen uit honderden spellen die je snel en gemakkelijk op je PC kunt spelen.

Gamen is een dure hobby en dan is Utomik wel een uitkomst. Utomik is een soepel lopende game streamingdienst met een slimme download techniek. Hou jij er niet van om lang te wachten tot je spel gedownload word, geprut met codes, installatiebestanden en dat soort meuk? Dan is Utomik een goede keuze voor jou! Kies, klik en speel!

Ik mocht Utomik uitproberen en naar mijn mening is dat het voor vele casual gamers top is, maar voor de hardcore gamers dit niet echt aan te raden is. Vind ik natuurlijk. Zelf heb ik al een groot deel van de spellen die aangeboden worden al zelf in mijn eigen verzameling. En ondanks dat er elke maand nieuwe games bij komen zou ik niet voor een abonnement gaan omdat de games die ik het meest speel recenter zijn.

Daarbij ben ik een verzamelaar. Ik weet het, noem het een tik of whatever maar ik koop mijn games het liefst.. een hoesje in huis en wil ik het in mijn bezit hebben. In dat opzicht ben ik wel een hebber en te geobsedeerd door games. Dit betekend niet dat ik Utomik slecht vind, daarentegen zelfs! Ik vind het juist een positieve en leuke dienst die ze aan bieden en voor vele mensen het gamen veel makkelijker gaat maken. Er is genoeg voor verschillende leeftijden jong en oud. Hoe meer gamers hoe beter! Alleen persoonlijk voor mij is het niets, dat kan ook wel eens gebeuren he?

Utomik gaf mij wel ruimte om eens spellen te spelen die ik anders niet zo snel maar zal doen. De optie is er dus waarom niet proberen? Zo heb ik Back to the Future: Episode 1 gespeeld, en Kittypocalypse Ingoggled uitgeprobeerd. Sacred 2, The walking dead, Alan Aake’s American Nightmare en genoten van jeugdsentiment Earth Worm Jim! (die ik ook gelijk weer gekocht heb)

Misschien in de toekomst, dat ik wel weer eens ga kijken op Utomik, Ik geloof dat dit wel veel groter gaat worden en steeds meer uitgebreid word. Utomik heeft de toekomst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.