Het is duur en het is vaak ongezond om je lunch onderweg te kopen. Je neigt toch al gauw naar een vegetarisch saucijzenbroodje bij de AH To Go of een dure Starbucks salade van 6 of 7 euro. Niet verstandig, ladies. Je kunt daarom beter je bammetjes smeren en meenemen, of iets moderner doen: een kliekje van de avond ervoor meenemen en opwarmen op je werk. Heb jij de luxe van een koelkast en een magnetron op je werk, dan heb ik de ideale lunchtrommel voor je: een Mustard lunchbox.

Mustards4

Het handige aan de box is dat hij lekker groot is: je kunt er genoeg in meenemen voor zowel lunch als tussendoor. Het is bovendien niet gewoon een groot vak waar je alles maar in stort en waardoor je dan alsnog zakjes moet gebruiken om een vers tomaatje lekker te houden: er zijn allemaal kleine compartimentjes gemaakt zodat je allerlei ingrediënten separaat kunt houden van elkaar. Er zitten zelfs een vork en lepel in, zodat je echt nergens aan hoeft te denken.

Nou ja, je moet de box natuurlijk wel afwassen. Je kunt hem niet in de vaatwasser doen, maar hij is wel magnetronsafe (behalve de deksel). Mijn ervaring is dat hij erg mooi blijft: de Game Box-plaat op de bovenkant blijft netjes. Er staat wel duidelijk Mustard overal bij, wat natuurlijk goede reclame is voor het bedrijf, maar ook helpt uit de copyrightproblemen te blijven met Nintendo.

Mustards2

Zijn er nadelen te bedenken aan deze lunchbox? Zeker wel: hij past niet makkelijk in je handtas. Hij is zo groot dat je hem wel los moet meenemen in een tasje (tenzij je een enorme handtas hebt waar je zelf half in kunt gaan zitten). Op zich is dat niet zo’n ramp: immers is het altijd wel gevaarlijk om een lunchbox in je tas mee te nemen in verband met knoeien. Niet dat ik daar veel ervaring mee heb met Mustard, want hij zit erg goed dicht dankzij de clips aan de zijkant.

Ook heb ik het idee dat ik wat gezonder ben gaan eten door al die losse delen. Ze roepen gewoon KOMKOMMER, CHERRYTOMAAT en MUESLI naar je, in plaats van SNICKERS, M&MS en KAAS. Het materiaal is stevig en BPA-vrij, waardoor je geen zorgen hoeft te zijn of het wel veilig is met warmte. Bij Ditverzinjeniet.nl verkopen ze deze Mustard lunchboxes voor 16,95 euro per stuk. Helaas hebben ze de Game Boy-variant uit dit artikel niet, maar ze hebben andere toffe trommels beschikbaar zoals met een SMEG-koelkastje of sushi.

Mustards1

Bewaren

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.