Wie wil er nou niet fancy schmanzy zijn en ondertussen ook georganiseerd? Ik wel hoor, en ik ben vast niet de enige, maar ik ben dan weer niet zo van de peperdure en luxe agenda’s of zoiets. Ik ben dus voor een mooie middenweg gegaan en heb een snorrig prikbord in mijn keuken opgehangen. Wil je weten hoe dat is bevallen?

Ik mocht dit prikbord testen van Ditverzinjeniet.nl, een website met allemaal lollige en vaak ook nog nuttige en betaalbare gadgets.  Je hebt ze vast vaker op onze website voorbij zien komen met allerlei andere grappige dingen! Nu de vakantie voorbij is en iedereen weer naar school en aan het werk moet zijn er vaak wat mensen die in de vakantie tegen zichzelf hebben gezegd: “na de vakantie ga ik beter organiseren en heb ik alles op tijd af”. Een prikbord zou daar natuurlijk een prima optie voor kunnen zijn, want je kunt daar alles op prikken wat je in je overzicht wil hebben. Voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een whiteboard is dat je het erop prikt en er weer af haalt en dus niet met doekjes en schoonmaken zit, zeker als iets er al lang op heeft gestaan. Maar een prikbord moet er natuurlijk wel een beetje leuk uit zien, dus een snor is dan wel een mooie fancy vorm om op te hangen.

De snor is zelfs fancy ingepakt met een mooi papiertje er omheen en je krijgt er alvast 16 punaises bij. Ik moet zeggen dat ik het prikbord wat aan de kleine kant vind, maar aan de andere kant maakt dit hem wel makkelijk te plaatsen. Er zitten plakstrips op de achterkant waarmee je het bord op een gladde egale ondergrond kunt plakken. Wij hebben op al onze muren (m.u.v. een stukje keuken) structuurverf zitten (ugh, i know, maar het zat er al in) dus dat leek me geen goed idee. Het leek me daarom wel handig om in de keuken op te hangen, omdat je dan boodschappenlijstjes kunt achterlaten, misschien een reminder voor een feestje of gewoon een lieve boodschap voor je partner, huisgenoot of bestie. Het prikbord voelt stevig aan, waardoor ik het idee heb dat het wel even mee gaat. Goedkope prikborden zijn vaak snel stuk en laten soms al korreltjes kurk los zodra je er een punaise in drukt en dat is bij deze zeker niet het geval. Na verschillende dingen erop te hebben geprikt ziet het bord er nog steeds erg netjes uit. Dat zit dus wel snor….

We hebben binnenkort een bruiloft, dus ook dat kaartje heb ik opgehangen om ons te herinneren dat we nog even een cadeautje moeten halen en een oppas voor de kids moeten regelen. Daar bij nog een boodschappenlijstje, een theezakje (gewoon omdat het kan) en een boodschap die voor alle gezinsleden geldt. Het bord is 49,5 cm in de breedte en ongeveer 17 cm hoog, maar door de snorrige vorm kun je daarmee natuurlijk niet de oppervlakte berekenen. Er is echter genoeg plek voor kleine boodschapjes en briefjes! Al met al denk ik dat het een heel leuk cadeautje is voor iemand die dit jaar op kamers gaat, een vriend of vriendin die regelmatig afspraken vergeet of gewoon voor jezelf natuurlijk! Het snor kurkbord bestel je hier op ditverzinjeniet.nl voor maar €14,95.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.