We zijn allemaal stiekem verliefd op Baby Yoda, oftewel Grogu uit Star Wars: the Mandalorian. Wie zou nu niet voor dit lieve, schattige, maar tevens enorm krachtige wezentje willen zorgen? De merchandise van Baby Yoda is niet aan te slepen en zowel jong als oud smelt voor de schattigheid. Wat zijn nu de leukste items van Grogu? We hebben er een aantal voor je verzameld.

Voor dit artikel met items zijn we de website van DitVerzinJeNiet ingedoken en hebben daar de vijf leukste items voor je verzameld. Uiteraard zijn er nog veel meer toffe goodies in de winkels en op het internet te vinden.

1. Mandalorian Baby lampje

Disney Star Wars Mandalorian Baby Yoda lampje

Dit kind komt op je nachtkastje te staan en zal je de hele nacht zoet aanschouwen met zijn grote ogen en schattige uitstraling. Ook in het donker kun je genieten van het lieve, kleine groene wezentje. Het lampje werkt zowel op een USB-aansluiting als op batterijen. De hoogte van het lampje is 15cm. Het lampje is hier te koop voor €26,99.

2. Baby Yoda 3D Mok

Niets fijner dan wakker worden en genieten van je eerste kop koffie of thee en dan ook nog eens in een schitterende Baby Yoda mok. Deze beker is niet te missen, want hij is in 3D-vorm en geeft je bureau terwijl je hard aan het werk bent een extra leuke toevoeging. In de mok past 350 ml, dus genoeg om je ochtend enthousiast te beginnen! De mok is hier te scoren voor €15,99.

3. Baby Yoda Stress-bal

Disney Star Wars Mandalorian Baby Yoda stressbal

Dit is eigenlijk helemaal niet de bedoeling: the Child fijnknijpen! Deze zachte, maar stevige foam-stressbal in Baby Yoda-vorm geeft je toch een gevoel dat je je stress botviert op een schattig wezentje. Daarnaast staat het ook gewoon leuk op je bureau en zou je hem alleen kunnen gebruiken in nood-situaties. De Baby-Yoda-stressbal is hier te koop voor €9,99.

4. Baby Yoda eierdopje en toast-snijder

Zondag-ochtend aan een uitgebreid ontbijtje. Niets leuker dan the Child die een hard- of zachtgekookt eitje aan je aanbiedt. De bijgevoegde toast-snijders zijn in kikkervorm om je toast in je zachtgekookte ei te kunnen dopen. Deze traditie is in ons “kikker”-landje nog niet heel bekend, maar wellicht is het tijd om hier tijdens het Grogu-ontbijt mee te beginnen. De set is hier te koop voor €11,99.

5. The Child telefoonhouder

Disney Star Wars Mandalorian The Child telefoonhouder

Niets fijner dan je mobiel die rechtop voor je neus staat zodat je direct ziet of je belangrijke appjes of telefoontjes binnen krijgt. Je kunt hem ook kantelen om je favoriete video’s te bekijken óf natuurlijk een aflevering van The Mandalorian! Je scoort de telefoonhouder hier voor €13,99.

Meer supertoffe Grogu of Baby Yoda of the Child- items kun je vinden op de website van DitVerzinJeNiet.nl.

© DitVerzinJeNiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.