Ergens jaren terug (2012) hebben we wat inspirerende thema’s gedeeld voor je bruiloft. In de afgelopen jaren zijn er verschillende koppels geweest die het thema Star Wars aan hun bruiloft hebben toegevoegd. Omdat we deze maand omgetoverd hebben naar de Star Wars maand, kon deze natuurlijk niet missen.

Als allereerste tip geef ik je mee, de font (lettertype) Star Jedi die je kan gebruiken voor op de uitnodigingen, of ander papierwerk.


Verder kan je het natuurlijk zo gek mogelijk maken als je wilt maar items die absoluut niet mogen ontbreken zijn de ‘lightsabers’. Ik weet niet of er een typische Star Wars jurk is die heel gaaf kan zijn voor op je bruiloft, maar daarentegen is het jouw/jullie dag en moet je vooral doen wat voor jou/jullie goed aanvoelt.


Of wat te denken van een setje Stormtroopers? Hopelijk laat Dart Vader zich niet zien.Ik hou zelf wel van dit soort dingen, dat je de schoenen of manchetknopen in het thema verwerkt. Ook al is het alleen deze items, jij en je aanstaande weten er van en wellicht valt het andere oplettende aanwezigen ook op?


Taart iemand?


Natuurlijk mogen de ringen niet ontbreken en schitter je met een uniek stukje metaal aan je vinger.

Veel van de afbeeldingen komen via Pinterest waar we een speciale Star Wars Wedding pagina hebben, die telkens aangevuld zal worden met leuke ideeën voor een thema bruiloft. 

Heb jij een thema gehad tijdens jouw bruiloft?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.