We kunnen er over discussiëren of Star Wars wel of geen gamers bruiloft is, maar bewezen is wel dat mensen graag in thema’s trouwen. Nu betwijfel ik of een Dark Lord met Leya moet trouwen, maar op deze verschillende foto’s zie je hoe ver een thema huwelijk kan gaan. Was die Stormtrooper nu je broer of je zus?

Maak kennis met Nadia en Dale, webdesigner en programmeur. Zij hebben een volledige Star Wars bruiloft gehad. Een R2D2 projector fungeerde als ringdrager, Jabba the Hut was de bruiloftstaart en alle gasten waren verplicht zich te kleden in Star Wars stijl.

De bruidsmeisjes waren allemaal kleine Leya-tjes. De vader van de bruid had speciaal zijn baard laten staan, passend bij zijn Jedi kostuum. Alle gasten hebben vooral heel erg gelachen om ringdrager R2D2, het speeltje bewoog een paar meter en begon dan te gillen. Het duurde even voor deze het bruispaar bereikt had, maar iedereen kon er hartelijk om lachen. Meer foto’s zijn hier te vinden: nadia-and-dales-big-fat-geeky-star-wars-themed-wedding

star wars wedding on offbeat bride alternative wedding ideas from Offbeat Wed (formerly Offbeat Bride)

Maak nu kennis met Katie en Kellan. Hoe kun je nu geen sci-fi geek bruiloft hebben als je elkaar ontmoet hebt op een Dragon-Con. Overal in deze bruiloft vinden we referenties naar andere games, shows en films. Zo stonden er dinosaurussen op de tafels en was de cake-topper een Leya en Han Solo duo. Twijfel je nog over je geloftes, beloof je man dan dat je hem zult steunen in zijn World of Warcraft dungeons. Hij beloofde van haar te blijven houden in alle “evil times” in haar Sci-Fi wereld.

Deyanna & Dustin vonden alleen Star Wars niet genoeg. Zij kozen voor een Stormtrooper zombie bruiloft. Geen traditionele ceremonies, maar trouwen op een kerkhof. Wil je de naam van deze bruiloft weten? “a Hodge-podge of awesome”.
Alle bruidsjonkers waren Stormtroopers, de bruid werd naar het altaar geholpen door 2 zombies. Ook hebben ze een Zombie hoofd bewerkt met een Machete, in plaats van een “unity candle”. De muziek bevatte o.a. Star Wars, Queen en Guns N’Roses. De enige angst op dit feest was of het stel de zombies wel zouden overleven en of de Stormtroopers het allemaal wel aan konden.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.