Ken je de website Ditverzinjeniet nog niet? Shame on you! Op Female-Gamers.nl hebben we meermaals aandacht aan deze toffe website met de meest bijzondere geeky goodies besteed. Vandaag duiken we in de wereld van Super Mario. Welke toffe en bijzondere items rondom het Super Mario-thema kun je scoren op de website?

Linksom of rechtsom: met een cadeau van Ditverzinjeniet zit je altijd goed. Wat betreft Super Mario hebben ze een aantal super toffe producten in hun aanbod. We hebben de vijf leukste voor je op een rijtje gezet.

1. Super Mario Fire Flower Lamp

Deze leuke lamp in de vorm van de welbekende vuurbloem is een eye-catcher op je game-bureau. Alles wat je nodig hebt zijn twee batterijen en de bloem kan gaan gloeien. De sfeer van Super Mario komt tot leven met deze leuke sfeerverlichting. Je koopt het lampje hier voor slechts €19,99.

2. Super Mario Spaarpot

Sparen is nog leuker dankzij de Super Mario- spaarpot. Jonge en oude Mario-fans kunnen op deze manier sparen voor hun volgende spel. De spaarpot heeft een open uiterlijk waardoor je goed inzicht hebt in hoe vol je spaarpot op dat moment al is. Je scoort de spaarpot hier voor €17,95.

3. Warp Pipe Pennenhouder

Altijd je pennen kwijt? Niet meer met deze Warp Pipe pennenhouder! Een eye-catcher op je bureau en ook echt mega-handig voor de items die je altijd binnen handbereik dient te hebben. Uiteraard kun je deze Warp Pipe ook een ander doel geven, gebruik hem bijvoorbeeld als bloempotje! Scoor hem hier voor €12,95.

4. Super Mushroom wekker

Wakey, wakey! Rise and shine met de Super Mario Super Mushroom wekker! Niets is mooier dan je ogen open doen in de vroege morgen met heuse Super Mario-geluiden. Je scoort de wekker hier voor €32,95.

5. Nintendo NES onderzetters

We gaan terug naar de jaren 80 waarin iedereen volop de grote cartridges aan het spelen was van Donkey Kong, Duck Hunt en the Legend of Zelda. Laat dat nostalgische gevoel herleven op je salontafel met deze fantastische NES onderzetters. Acht onderzetters die er uit zien als een NES cartridge. Hier te koop voor slechts €6,95.

Wil je nog meer leuke en geeky cadeautjes spotten? Neem dan zeker een kijkje op Ditverzinjeniet.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.