De stijl van is terug! De maand mei posten we iedere maandag een nieuwe stijl, te beginnen met mijn favoriete karakter General Leia Organa.

De stijl van Princess Leia in haar witte jurk of gouden bikini kennen we natuurlijk allemaal, maar ze heeft nog zoveel meer mooie outfits gedragen. Bijvoorbeeld die prachtige zwarte jurk in The Last Jedi of haar stoere camouflage outfit in Return of the Jedi. De outfit hieronder is gebaseerd op haar stijl in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Zit er iets tussen wat je leuk vindt? De linkjes staan onder de afbeelding.

Jumpsuit Garcia
Gilet Mango
Tailleriem Ichi
Veterboots Travelin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.