Om de samenwerking tussen Female-Gamers en Find Geek Spots te vieren is deze blog een ode aan Patricia: de Woman achter Female-Gamers. Zij komt uit regio Gelderland en we bezoeken de leukste geek spots in haar regio. Wellicht zie je haar ergens manga lezen of shoppen naar leuke game merchandise.

Voor de multiplayers onder ons, die met een competitieve ondertoon, kan je terecht bij The
Game Box
in Apeldoorn. The Game Box is beetje bij beetje ook Nederland aan het veroveren door overal arcadehallen neer te planten. Eerst waren er geen dergelijke hallen te bekennen en nu komen ze als paddenstoelen uit de grond. Alleen maar beter, want nu hoef ik niet meer te doen alsof ik naar een discotheek gaan leuk vind. Soms wil je gewoon in een arcadehal hangen en gamen.

Ben je net zo een Gundam bouwer als ik, of hou je van modelbouwtreinen dan is de kans groot dat je blut raakt bij Wentink Treinenhuis Modelbouw in Arnhem. Je kan hier voor bijna alles terecht voor je miniatuurparadijs. Van treinmodellen, tot natuur scenery, auto’s in elkaar zetten, van alles om te verven en Gundams. In hun 550m2 winkel raak jij jezelf kwijt.

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken om geen boardgames in huis te hebben. Sommige mensen hebben een geweldige collectie boardgames thuis liggen en kopen zich suf bij de De Dobbelsteen. Daarnaast organiseren zij ook events waar je samen met andere mensen kan spelen.

Gator Film and Game Merchandise heeft sinds de 2000 een specialisme opgebouwd met het verkopen van licentie producten uit de entertainment- en speelgoedindustrie. Zij verkopen meer dan 4000 verschillen producten zoals speelgoed, merchandise, games, anime, boardgames, comics, Funk Pop!, Gundams en nog veel meer.

Geek Events

Vergeet niet om ook de event page van Female-Gamers te checken met leuke upcoming events, zoals Ducosim Spellenbeurs.

We laten jullie niet hangen met recommended events in Mei.

EventDatumSoort event
Suzume26 apr – 10 mei, 2023Viewing Party
League of Legends2 – 21 mei, 2023Esports Events
Heroes Made in Asia6 – 7 mei, 2023Anime Con
Gundam Build Day13 mei, 2023Buildday bij GameForce in Eindhoven
Voor meer geek events klik hier.
Geschreven door Joëlla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.