De maand mei is alweer aangebroken. De temperaturen gaan eindelijk omhoog! Ook op Netflix stijgt de temperatuur flink, want er zijn wederom genoeg pareltjes om deze maand te bekijken. Ga er voor zitten, want er zijn weer klappers die echt op je watchlist terecht dienen te komen.

Nog even een throwback naar april: het hoogtepunt was absoluut the Night Agent. Wat een spanning en regelrecht binge-materiaal. Daarnaast stonden Unseen, Public Enemy: Book of Revelation, You, Obsession, Treason, Beef en A Tourist’s Guide to Love op het programma.

In mei staan er echt wat knallers op het programma. We nemen je mee.

The Mother
Vanaf 12 mei zie je Jennifer Lopez in actie in The Mother. Jennifer speelt een huurmoordenaar die alles op alles zet om haar dochter te beschermen tegen criminelen. Belangrijk detail: haar dochter heeft ze nog nooit gezien!

Queen Charlotte
Bridgerton laat eindelijk weer van zich horen. Hoewel, we hebben het hier over een spin-off. De jonge koningin Charlotte trouwt met koning George. Liefde en zwijmelen, want de high society staat paraat vanaf 4 mei.


Fubar
He’s back! We hebben het over Arnold Schwarzenegger. Hij is voor het eerst te bewonderen in een heuse serie. Actie met een komisch randje waarin Arnie en zijn dochter samen voor de CIA werken. Te zien vanaf 25 mei.

El Silencio
Een jongen heeft zijn ouders vermoord en praat sindsdien niet meer. Een psychiater probeert in deze Spaanse serie te onderzoeken wat er precies is gebeurd. Je ziet het vanaf 19 mei.

Merpeople
Zwemmen als een zeemeermin, het is echt een ding. Met een zeemeermin-staart het water in. In de docu Merpeople duiken we letterlijk in deze bijzondere hobby die is uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Je ziet de docu vanaf 23 mei.

Meer bingewatch-materiaal: de Nederlandse film Faithfully Yours zie je vanaf 17 mei, een romantische drama-serie gebaseerd op een boek dat is XO, Kitty te zien vanaf 18 mei en het verhaal van prinses Margrethe zie je vanaf 11 mei in Royal Teen. Real-life onderzoeken naar vermiste personen zie je vanaf 10 mei in Missing: Dead or Alive?, de klassieker van Wes Anderson Fantastic Mr Fox is te zien vanaf 15 mei en de docu over Anna Nicole Smith: You don’t Know Me zie je vanaf 16 mei.

Één tip: zorg dat je in mei flink bij bent, want juni dat wordt echt een maand barstensvol met zeer grote klappers. Iets met een heks?… en iets met een spiegel??…

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.