Het is weer zover! Tijd om bij de Kruidvat de leukste make-upjes te shoppen met een geeky twist. Na onder meer Pac-Man, Disney princessess en Disney Villains ligt er nu een My Little Pony-lijn in de winkels. Ze zijn kleurrijk en ze zijn mega-schattig!

Wie is er in de jaren 90 niet opgegroeid met My Little Pony? De leuke pony-paardjes in veel verschillende variaties. Vandaag de dag zijn ze nog steeds populair onder de jongere (en oudere) dames. De lijn die bij Kruidvat in de winkel ligt roept nostalgie op, want het gaat om de klassieke My Little Pony uit eind jaren 80 en begin jaren 90. De make-upjes zijn een samenwerking tussen Catrice en Hasbro en is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Het assortiment bestaat uit vier verschillende kleuren nagellak, een eyeshadow palette, een highlighter en een lip & cheek activactor. Ook is er een super toffe brushset.

De brush set bestaat uit een enorm schattig tasje met daarin 3 brushes, te weten een highlighter kwast en 2 oogkwasten. De kwasten hebben een zwart/wit My Little Pony design. Je schaft de set hier aan voor €14,99.

De lip & cheek activator is een stick met eveneens zwart/wit My Little Pony design. Het is een twee-in-één lipstick & blush. Hij reageert met de natuurlijke pH-waarde van de huid en verandert van kleur. Je koopt hem hier voor €4,99.

De My Little Pony highlighter is hier te koop voor €6,99. Het is een geperste poeder highlighter met een lichtroze tint.

Op het oogschaduwpalet vind je de felste kleuren van de regenboog. Voor €12,99 koop je hier 12 op elkaar afgestemde kleuren. Extra leuk de kleuren hebben de namen van echte pony’s, waaronder Applejack, Blossom en Skydancer.

De nagellakjes ten slotte zijn er in vier mooie zachte kleuren. De lakjes gaan schuil onder de namen Happy Skydancer in blauw-pastel, Lovely Minty in een groene mintkleur, Pretty Sunlight met een perzikkleur en Sweet Cotton Candy met een suikerspin-roze kleur. De nagellakjes koop je hier voor slechts €2,99 per stuk.

Deze My Little Pony-lijn is natuurlijk té leuk om te laten liggen. Haast je wel, want ze zijn echt in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.