Beyond Eyes is een prachtige indie game voor de PC en de Xbox One. Dit spel gaat over een blind meisje en hoe zij de wereld ervaart. Haar wereld word gevormd door de verschillende geluiden en geuren om haar heen. Haar aanraking creëert een nieuwe wereld.

img_beyondeyes_01

Beyond Eyes is een game gemaakt door Sherida Halatoe hier in Nederland. Deze game begon als een afstudeer project en is inmiddels uitgebracht door Sherida Halatoe’s studio Tiger & Squid, in samenwerking met studio Team17. Beyond Eyes draait om het idee dat je gameplay can ontwikkelen die draait om emotie.

img_beyondeyes_02

10-jarige Rae is het hoofdpersonage van deze game. Op jonge leeftijd verloor Rae haar zicht door een ongeluk dat te maken had met vuurwerk. Hierdoor heeft Rae een angst ontwikkeld voor drukke plekken en harde geluiden. Rae bevriend de cat Nani, maar op een dag is Nani opeens verdwenen. Dit geeft Rae de moed om de buitenwereld in te gaan op zoek naar deze cat. Dit spel volgt Rae’s avonturen in een buitenwereld die toch misschien niet zo eng is.

img_beyondeyes_03

Beyond Eyes is een prachtige, kleurrijke en unieke ervaring; een game vol emotie. Voor meer informatie neem dan vooral een kijkje op de website voor de game Beyond Eyes hier of bekijk de trailer hieronder en begin een nieuw avontuur. Help Rae met haar ontdekking van de buitenwereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.