Zoals jullie misschien al weten is er kort geleden een nieuwe Animal Crossing game uitgebracht. Dit spel heet Animal Crossing:Happy Home Designer. Samen met deze game werden er ook twee nieuwe 3DS bundels uitgebracht. Aangezien je de New 3DS nodig hebt om Amiibo kaarten te scannen en mijn oude Nintendo 3DS nogal traag is geworden, besloot ik om een van de nieuwe bundels te kopen. Mocht je je nu afvragen wat er precies in zo’n Animal Crossing: Happy Home Designer 3DS Bundel zit lees dan vooral verder, want vandaag deel ik met jullie mijn unboxing van deze schattige bundel.

img_Happy_Home_designer_1

Ik was ontzettend blij toen ik eindelijk deze mooie bundel op mocht halen. Sinds Animal Crossing: New Leaf ben ik een fan van Animal Crossing en toen ik de aankondiging zag voor deze New 3DS besloot ik om eindelijk ook een New 3DS aan te schaffen. Zoals al word aangegeven op de verpakking zit er in deze bundel een New Nintendo 3DS met Animal Crossing: Happy Home Designer coverplates. Deze coverplates passen alleen op de New Nintendo 3DS en niet de New Nintendo 3DS XL. Daarnaast kan je zowel Amiibo als Amiibo kaarten gebruiken met de New 3DS. Dit kon niet op de vorige Nintendo 3DS.

img_Happy_Home_designer_4.JPG

img_Happy_Home_designer_5.JPG

Naast een nieuwe Nintendo 3DS zit de game Animal Crossing: Happy Home Designer ook in deze bundel. Je download deze game via de Nintendo eShop. Tot slot bevat deze bundel een Amiibo kaart. In mijn bundel zat Lyle’s Amiibo kaart en ik heb hem direct getest. Het scannen ging ontzettend snel en Lyle kwam direct op bezoek in een van de huizen in Happy Home Designer. Tot slot bevat deze bundel het standaard papier werk dat altijd word geleverd bij een Nintendo 3DS. Het is wel belangrijk om te weten dat opladers tegenwoordig niet meer worden geleverd samen met de Nintendo 3DS. Deze kan je meestal apart kopen in een game winkel of een speelgoedwinkel. Nog een tweede tip; de New Nintendo 3DS beschadigt snel, dus bewaar hem in een hoes.

img_Happy_Home_designer_2.JPG

De New 3DS bevat een nieuwe C-stick en de knoppen zijn vanaf nu gekleurd. Daarnaast zit de start knop nu aan de voorkant. Hierdoor is de startknop moeilijker om in te drukken. Daarnaast zit de stylus nu ook aan de voorkant en de slot voor je gamecard zit ook aan de voorkant. Tot slot zit er aan de achterzijde van de New 3DS vier knoppen: R, ZR, L en ZL. Dit terzijde, de 3D functie is ontzettend verbeterd vergeleken met de vorige 3DS. Bij mijn oude 3DS moest ik de 3D functie altijd uitzetten. Aangezien de 3D functie en beweging niet samen gingen, maar de nieuwe 3D functie is stabieler en daardoor veel beter te gebruiken tijdens het spelen van games. Echter een van de nadelen van de New 3DS is dat het minder geheugen heeft dan de oude Nintendo 3DS XL. Tijdens de data transfer moest ik een paar van mijn games verwijderen omdat het anders niet op de New 3DS paste. Dus als iemand weet hoe ik het geheugen kan aanpassen dan laat het me alsjeblieft weten.

img_Happy_Home_designer_6.JPG

Conclusie:
De New Nintendo 3DS is zeker een verbetering op zijn voorganger wanneer je kijkt naar de nieuwe lay-out en de 3D functie. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk dat je jouw Nintendo 3DS nu net iets persoonlijker kan maken met coverplates. Ook kan ik nu met deze 3DS Amiibo en Amiibo cards gebruiken en aangezien ik een redelijke verzameling Amiibo heb ben ik daar best wel blij mee. Tot slot is Animal Crossing: Happy Home Designer een ontzettend leuke en schattige game. Al moet ik toegeven dat ik tot nu toe nog maar drie huizen heb ontworpen. Mocht jij een New Nintendo 3DS willen met een leuke game overweeg dan vooral om deze bundel aan te schaffen. Je kan hem voor €199 euro vinden bij verschillende game winkels waaronder bij Bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.