Er zijn verschillende diertjes die je kan verzamelen als vlinders en torren, maar er is ook een uitbreiding met allerlei huisdieren. Welke hebben wij graag om onze Sims heen drentelen?

Lisa: Mijn favoriete huisdier in de Sims is een hond, en dan met het Pembroke Welsh Corgi ras. Dit is ook mijn favoriete hondenras in het echt, dus meestal als ik een hond in de Sims 3 neem, dan neem ik dit ras. Ze zijn zo schattig! Naast een hond neem ik ook vaak een kat als huisdier in de Sims 3. Hierbij maakt het ras me niet uit.

Heather: Corgiiii’s! Als ik in het echt geen Corgi kan hebben, dan maar in game!

Sandra: Mijn favoriete huisdieren in het echt zijn katten, en in De Sims zijn dat ook de favoriete huisdieren van mijn Sims. De manier waarop ze zich gedragen herken ik in mijn eigen katten. In de allereerste Sims vond ik de schildpadden ook geweldig en in De Sims 3 vind ik de soorten schildpadden, hagedissen, vissen en andere dieren die je kunt krijgen ook geweldig! Ik vind honden en paarden minder leuk. Ik heb ze bijna nooit in mijn spellen en heb hier vaak ook geen behoefte aan.

Patricia Bij de eerste Sims reeks vond ik de huisdieren nog wel leuk, en vond ik het leuk om de honden dingen te leren en te aaien en knuffelen met de poezen. In de tweede reeks werd het al minder en toen ik hoorde dat er voor de sims 3 ook nog een dierenreeks uitkwam zat ik daar echt niet op te wachten. Maar wat ik wel leuk vind zijn de paarden die in de laatste dierenuitbreiding zijn gekomen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.