Deep Silver brengt een uitbreidingspakket voor Metro: Last Light op de markt. Het Torenpakket is de tweede uitbreidingspack die sinds de release van de game te verkrijgen is.
Het Torenpakket biedt de ultieme uitdaging. In grote toren, waarin je je een weg omhoog vecht. Het volgende level is altijd weer lastiger dan zijn voorganger. Een must-have voor iedere liefhebber van Metro: Last Light. Het pakket is te verkrijgen vanaf 4 september via Steam, Xbox Live en PlayStation Network.


En er zijn al weer meer uitbreidingspakketten aangekondigd. Eén pakket zal de naam Het Ontwikkelaarspakket dragen. Dit pakket bevat een compleet uitgeruste Schietbaan, de AI-arena en het Metro Museum. Plus als bonus een solomissie – Het Spinnennest – waarin je nieuwe hulpmiddelen krijgt om af te rekenen met de overal in het rond rennende Spinnenmutanten.Het tweede pakket wat we kunnen verwachten is Het Kroniekenpakket. Dit pakket bevat drie originele solomissies, waarbij de speler één van de vier belangrijke personen in de game wordt (Pavel, Khan & Uhlman en Anna) en hun eigen verhalen beleeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.