Facepunch Studios zal vrouwelijke modellen toevoegen aan hun game Rust. Technisch gezien zitten ze nu al in de game, maar zijn ze nog niet speelbaar in verband met testen die nog gedaan worden.

Garry Newman in de blog:

” We still have some stuff to work out, like making alternate clothing models for her, but if you’re an admin on a server you’ll be the female model.”

Gelukkig is er dus de optie voor vrouwelijke kleding, hoewel veel jongens waarschijnlijk al met smart zitten te wachten om naakt rond te gaan lopen. Net als andere karakter kenmerken, zal ook het geslacht random aan je Steam ID gekoppeld worden.

Newman:
“To clear up some confusion, when it does go live you won’t get a choice of whether you’re female or male. We’re not “taking the choice away” from you. You never had a choice. A man’s voice coming out of a woman’s body is no more weird than an 8 year-old boy’s voice coming out of a man’s body.”

Andere nieuwe toevoegingen zijn onder andere armor van hout en botten. Meer over de nieuwe toevoegingen kun je hier lezen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.