Hij woont in een ananas diep in de zee… Activision Publishing, Inc. en Nickelodeon introduceren SpongeBob HeroPants, een nieuwe game gebaseerd op de populaire tekenfilmfiguur SpongeBob SquarePants en zijn vrienden uit Bikinibroek.

SpongeBob HeroPants komt op 3 februari, vlak na de nieuwe animatiefilm ‘SpongeBob 3D: Spons op het Droge’ welke vanaf 28 januari in de bioscoop draait. De game is beschikbaar voor Xbox 360, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PlayStation TV.

download

Na de gebeurtenissen uit de nieuwe SpongeBob film gaat het niet zo goed in Bikinibroek. SpongeBob’s dromen komen tot leven en veranderen tijd en ruimte onder de golven. SpongeBob en zijn vrienden moeten hun krachten bundelen en hun verborgen talenten ontgrendelen om SpongeBob zijn verstand te herstellen. Tijdens hun reis ontdekken ze rare verschijningen van hun stad wanneer SpongeBob’s gedachten Bikinibroek vervormen tot een prehistorische stad, een oorlogsgebied en een in snoep bedekte wereld.

SpongeBob HeroPants is een actievol platformspel en focust zich op ontdekkingen, puzzels en strijd. Alle zes karakters (SpongeBob, Patrick, Octo, Sandy, Meneer Krabs en Plankton) kunnen transformeren in unieke superhelden om uitdagingen op te lossen, nieuwe gebieden te ontgrendelen en SpongeBob’s gekke verbeelding te verslaan. Het volledige avontuur bevat boss battles, skills die je kunt upgraden en een schat aan verbogen items. Daarnaast ondersteunt de game op Xbox 360 drop-in/drop-out coöperatieve multiplayer tot vier spelers.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

3 Comments on “SpongeBob HeroPants komt eraan”

  1. Ik ga nu toch echt snel mijn Xbox 360 aansluiten voor deze game! Gotta love the pants 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.